Rastafari Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Nick: Rastafari Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dużo graczy mnie zna, ogarniam komendy Admina, byłem dobrym Adminem ale przez mojego kija w dupie wyszło jak wyszło tak samo jak z błędem ze Steam'em. Chcę dostać jeszcze jedną szansę i pokazać że mi zależy na tej randze. Teraz jest dużo skarg z JB a z moją znajomością regulaminu i za pozwoleniem któregoś z UBT sprawdziłbym skargę. 500 godzin już przegrane na serwerze (lub więcej) także jakieś doświadczenie mam, z wszystkich linków gt wychodzi mi 37k minut, czyli można uznać, że 40k minut będzie i byłbym w Top 10 graczy na gt. Po tej degradacji myślę, że nie powinienen mieć kija ponieważ skończy się wtedy źle ze mną. Wiem, niektóre rozmowy ze mną nie skutkowały ponieważ miałem problemy w życiu a jeżeli chodzi o Shizerxa to napisałem @ SchMidTowi jak to wyglądało i że bym nikogo nie faworyzował. Chcę dostać jeszcze jedną szansę. Jako Admin też podkradałem skargi od UBT ale cóż , wyszło jak wyszło a ja chcę pokazać i dać z siebie wszystko może chociaż przez tą jedną szansę. Teraz są nowi Admini i nie którzy mają z czymś problemy także chętnie też będę mógł pomóc bo z niektórymi Adminami są problemy. Jako Admin można też powiedzieć, że wykonywałem tak jakby pracę UnBan Teamu, przez co to mi się podobało, rozpisywałem skargi które były zatwierdzane przez właścicieli i zależy mi na randze UBTeamu ale jak widać, też nie ma miejsca więc nie ma jak podania napisać. Doświadczenie w adminowaniu:- Kilkumiesięczny staż na serwerach AS, jak i na innej sieci serwerów. - Admin JB2: Kilka miesięcy [Rezygnacja] - Admin JB: Kilka miesięcy [Rezygnacja, Degradacja :v] Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata [2500h] W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Staram się być aktywny jak tylko mogę. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) Najlepszy link GT https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Rastafari/137.74.7.15:30050/ Ninje: https://www.gametracker.com/player/[Ninje] młody rastafari/137.74.7.15:30050/ USA: https://www.gametracker.com/player/[USA] Rastafari/137.74.7.15:30050/ Daje to łącznie 27k minut, a z dodatkowymi linkami GT mam ich 40k w zaokrągleniu. Znajomość SM: 4 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Rastafari1995/ Mikrofon: Posiadam. Mutacja głosu: Posiadam. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 TAK +wiek +doświadczenie +Mutacja +sm - powtarzasz się co 2 zdania w podaniu xD - te sytuację:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Na Okres próbny +Stara się +aktywność +Mutacja +sm -Użycie binda na serwerze 😧 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeze Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Na Tak. + Stara się + Wiek + Zachowanie - Ostatnia degradacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Nie - Puszczanie bindow - degradacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) Na +wiek +mutacja +chęci +stara się +sm -ostatnia degradacja +/-aktywność +doświadczenie Edytowane 31 Lipca 2021 przez Gracu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Widać ze się chłopak stara +mutacja +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 na tak +doświadczenie +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Na nie - każde twoje obietnica są **** warte - znowu ci psycha siądzie - miałeś tyle szans i każdą zmarnowałeś - dengu za liczne skargi - Jesteś strasznie irytującą osoba 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 7 godzin temu, Rastafari napisał: byłem dobrym Adminem ale przez mojego kija w dupie wyszło jak wyszło tak samo jak z błędem ze Steam'em co, jestem dobrym adminem ale miałem kija w dupie to dostałem degradację XD rzeczywiście wybitny administrator tego serwera - zachowujesz się jak 12latek - robisz mem dnia na forum i po dniu już cisza -nie masz zbyt dużo inteligencji, żeby być administratorem jailbreaka, a potrzeba niewiele nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Dobra dam ci na Tak kocham cię już posmarowalem tobą chleb +sm +aktywność +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Drix napisał: co, jestem dobrym adminem ale miałem kija w dupie to dostałem degradację XD rzeczywiście wybitny administrator tego serwera - zachowujesz się jak 12latek - robisz mem dnia na forum i po dniu już cisza -nie masz zbyt dużo inteligencji, żeby być administratorem jailbreaka, a potrzeba niewiele nie ♥️ -zachowanie -Za dużo szans Na nie Edytowane 31 Lipca 2021 przez Kokonek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 +sm +doświadczenie +wiek +aktywność tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
applauz Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 +sm +wiek +miales admina +aktywnosc +kultura +zachowanie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Nie oszukujmy się miałeś mieć ostatnia szanse a co tydzień piszesz podanie xddd Na nie Kij w dupie Muty za nic Nie potrafisz się przystosować do tego co ci major mowol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 na tak +doswiadczenie +sm +aktywnosc -degradacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 na drugą szanse każdy zasługuje, ale nie na którąś z kolei jaki byłby sens degradowania, gdyby można było wracać po tygodniu na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 (edytowane) Na nie -zrezygnujesz po 2 tygodniach jak zawsze -dengu -mentalnie 12 lat Edytowane 1 Sierpnia 2021 przez Jozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Starasz się dosyć mocno ale nie wiem czy na to zasługujesz -wiadomo o tym jaką masz psychike, ktoś cię wkurwi =mute na 720. Podczas posiadania admina na jb dawałeś comsy za najmniejsze przewinienia Nie wiem która to szansa ale wg mnie powinna być to twoja ostatnia. Okres próbny +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi