18Stka Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Nick: MówiłaŻeMa18 Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Miałem już admina na AS lecz niestety zrezygnowałem , gram już dosyć sporo na serwerze oraz często gdy nie ma admina jest patologia na serwerze , oraz zwolniło się trochę miejsc . Doświadczenie w adminowaniu: Kilkukrotny admin w CSGO jak i 1.6 Jak długo gram w CS:GO?: ok. 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: to zależy teraz chodzę do pracy to zależy od zmiany . Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninja] MówiłaŻeMa18/137.74.7.15:30050/ ( te na którym gram ) https://www.gametracker.com/player/[Ninja] MówiłaŻeMa18/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Knife] MówiłaŻeMa18/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/18stka/ Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 22 Lipca 2021 przez 18Stka dodatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Na tak Wiek Sm I doświadczenie ktore jest najbardziej potrzebne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Sorry ale na Nie. -Często ci odwala w sensie nie umiesz utrzymać kultury i często prowokujesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Nie po rezygnacji zacząłeś odwalać -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 na nie -zachowanie -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 ctrl c ctrl v z last podania wyzywasz nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Na Nie -zachowanie -Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 nie nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 tak -prowokacje +sm +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 + wiek + dowidczenie + sm +- zachowanie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Można dać szansę przyjacielowi +Wiek +Sm +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Na nie -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) Na nie -Twoje fatalne zachowanie -Dlaczego podanie jest skopiowane? Nie odgrzewaj kotleta, spróbuj się czasami wysilić. W moich oczach jesteś skreślony już całkiem na tej sieci, przykładowo, twoje zachowanie jeszcze jakiś czas temu. Próbuj, próbuj, próbuj, może kiedyś Ci się uda. Edytowane 23 Lipca 2021 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Nie Twoje nie śmieszne zachowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Na +wiek +sm +doświaczenie -nie wiem jak z aktywnością bo żaden link gt mi nie działa -zachowanie/z tego co słyszałem/prowokacja -słabo napisane podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 oby nie odjebal +doświadczenie ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Brak adminów, którzy nie boją się dać bana Na tak -aktywnosc -pomocny -doswiadczenie - co najważniejsze nie ma kija w dupie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Ostatni raz. Napisz do mnie podając SteamID jak i link do konta na forum. Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi