Moderator xdar1uNqq Opublikowano 21 Lipca 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Nick: xdar1uNqqImię: DariuszWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Mam duże doświadczenie w ocenianiu demek, umiem odróżnić dobrego gracza od czitera z uwagi na równie duże doświadczenie w samym graniu. Radziłem sobie z tym dobrze, więc myślę, że skoro nie ma chętnych to się zgłoszę. Co do mojego zachowania to nie wiem, SB praktycznie czyste, konto forum bez warna. Będę grzeczny kochani Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak jako UBTJak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: Radziłem sobie, więc 8-9/10Czy grałeś kiedyś na cheatach?: Kiedyś się zdarzyło na WHczu w 1.6, ale w csgo nigdy.Jak długo gram w CS:GO?: 5 latIle czasu poświęcam forum dziennie?: 2-4h Znajomość SM: 5Link do profilu steam: SteamKontakt: Forum, Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Na Nie -degradziki -wcześniejsza kłótnia jako ubt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 tak +wiek +doswiadczenie +aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Na tak Naiz dostał szanse to dlaczego ty nie masz dostać Ogarnia Godny zastępca Bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 tak +wiek +ogar +pomocny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Tak +Wiek +Ogar +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Na Tak Naiz Szanse dostał +Wiek +Ogarnianie I dobre rozpisywanie demek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 na tak +pracowity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Na +aktywny na forum +wiek +dojrzałośc +doświaczenie w oglądaniu demek/z tego co słyszałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 No to tak, minusem jest na pewno kłótnia z DC ale jak dla mnie degrad był nie słuszny bo syfu na cb nie robiłeś większego (kilka słów do naiza i on do ciebie) l. Plusem jest na pewno doświadczenie, jako ubt robiłeś robotę atc bo żadnego nie było. Chętnych na to stanowisko nie ma bo ostatnio jak było też wolne stanowisko to tylko nitos się zgłosił i to po dłuższym czasie. Zdecydowanie na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 TAK + Wiek + Doświadczenie + Kumpel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 -Degrady Wydaje mi się że nie będziesz umiał odróżnić bardzo dobrego gracza od cheatera Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 -Degrady Wydaje mi się że nie będziesz umiał odróżnić bardzo dobrego gracza od cheatera Jestem na nie. 1 Nie chciało się napisać kilka słów tylko kopiuj wklej od osoby wyżej? Przez RuteK, 21 Lipca 2021 ctrl c ctrl v Przez xBonio, 22 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Na tak Mieliście te spine z Naizem, ale z tego co mówiłeś to wyjaśniliście sobie wszystko i rozumiem, że chcesz mieć swoje redemption. +często sprawdzasz demka, na pewno odwołania będą szybko sprawdzane +jak sie za coś weźmiesz, to mocno się starasz +doświadczenie, które na pewno jeszcze podłapiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 niby dariusz ale dobra na tak +mocne serducho +ogarnia -degrady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Na tak - Kłotnia z naizem gdzie sie nie pokazałeś z najlepszej strony, ale skoro naiz ma znowu UBT to czemu nie mialbys dostac ACT + Demka będą sprawdzane bardzo szybko + wiek + no na ACT nie ma wielu chętnych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Na tak +Arena życiem nie ma życia poza arena +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) -degrady -młyn z poważaną osobą +aktywnosc na forum +sprawdzanie cheatów, demek +brak lepszych kandydatów| tak Edytowane 22 Lipca 2021 przez naiz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Tak +aktywność +szef totalny +doswiadczenie z haxami ( dalej uzywa) +grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) -degrady i aferka z naizem ale to już jest wyjaśnione +szybko rozpisujesz demka +ogar/ doświadczenie Można dac ci szanse Tak Edytowane 22 Lipca 2021 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi