GangsterSledzinho Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Cpt. Śledź Nick admina:(od którego dostałeś bana) Adaś ArenaSkilla.pl Długość bana:(Czas bana) Permanentny Data i godzina:(dostania bana) 2021-07-19 11:09 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Only mirage Powód bana:(podany przez admina) cheaty Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) de_mirage Nie wiem co się odwaliło, wszedłem rano na serwer grałem może z 10 minut i nagle ban za cheaty. Tych adminów to takich słabych chyba macie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 9:20 nie zna dokładnego położenia przeciwnika, natomiast wcelowuje się w niego, ale ginie 13:30 możliwe wh 15:00 idzie wcelowany w przeciwnika. możliwe wh Akcja przed samym banem, w momencie, gdy obserwowałem wyglądała jak aimlock. Co mogę dodać więcej, czekamy na werdykt UBT, ponieważ ACT nie ma. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) Cytat 9:20 nie zna dokładnego położenia przeciwnika, natomiast wcelowuje się w niego, ale ginie fecu biegł w apartach na Bombside A po czym rzucił granat w Śledzia [pod drewno]. On sam czekał na drabinie i czekał aż on [fecu] rzucił granat przez co miał szansę na zaskoczenie przeciwnika. Cytat 13:30 możliwe wh Słychać scope fecu zanim wychylił. Cytat 15:00 idzie wcelowany w przeciwnika. możliwe wh Paka leży na Bombside A, więc - Siur patrzy BS B - E=mc^2 patrz zakręt z conecta - Sledź patrzy jako jedyny Bombside A, gdzie leży paka. Patrzył przez jakiś czas rampę po czym poszedł bliżej apart A. Paka leżała na rampie więc gracz zmieniając pozycję na "drewno" miał większe szanse na jakie kol wiek usłyszenie wroga z danej odległości. Moim zdaniem brak dowodów. ____________ Reasumując: Brak dowodów. Gracz otrzymuje unbana Na całym demku znalazłem tylko jedną podejrzaną akcję, jednak to dalej nie jest wystarczający dowód, gdyż to była walka na midzie [2 graczy w oknie po stronie CT i radar mógł wskazać graczowi przybliżone położenie przeciwników]. Ale tak nawiązując do demka to dodatkowa kara bo gracz złamał regulamin i obrażał notorycznie graczy, nadużywał mikrofonu w różny sposób, więc mute 720 minut Edytowane 21 Lipca 2021 przez uSzanowankoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi