Zerdix Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Nick: ✪ Zerdix Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem praktycznie codziennie na serwerze i czasami się zdarza, że brakuje admina na serwerze, więc mógłbym zaradzić sytuacji łamania regulaminu Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na 1 serwerownii Jak długo gram w CS:GO?: Rok W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Wieczornych Link GT: https://www.gametracker.com/player/✪ Zerdix/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 4 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/ZerdixGaming Mikrofon: Posiadam Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Edytowane 9 Marca 2019 przez ✪ Zerdix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 +Wiek ++aktywność Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jestem na TAK ? powody up ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacpereK__ Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Zdecydowanie na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jestem Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 +GT +wiek +aktywności Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Aktywność utrzymana Wymagania wiekowe spełniasz SM umisz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 +wiek +SM Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 +wiek +sm +aktywność NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 na tak powody @ Mrω3αℓℓу ❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 +sm +wiek +GT Oczywiste, że na tak.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 +wiek +sm +aktywność Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 jestem na TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 12 Marca 2019 przez hamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi