Jozek Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198815395212/ Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: King Opis sytuacji: A więc tak, wbiłem na serwer pograć na serwie, po chwili dodałem do gangu gracza o nick'u Sok ananasowy. Następnie Sok napisał że ch**owa administracja czy coś takiego, ja mu odpisałem, że w ch*** mam ten serwer i żeby nie wpłacał fajek do gangu i Najlepszy admin wlepił nam bany po 120, w tym ja z powodem "obraza serwera". Oczywiście wszystko było pisane na gang chacie Dodam jeszcze, że admin dał mi bana bez żadnych ostrzeżeń ani niczego tylko z bomby bana na 120 pomimo tego, że od kilku miesięcy nie posiadam prawie żadnych commsów" Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 04.07.2021, 17:30 Dowody demko około 17:30 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Wraz z @ SLOWMOgadaliśmy na ts i doszliśmy do wniosku że dostaniecie bana Wraz z sokiem zaczęliście rozmawiać na gang chacie o tym jak macie wyj*bane w ten serwer, po chwili sok napisał coś w tym stylu co zawarłeś w swojej wypowiedzi. Skończywszy rundę odpowiedziałeś mu jebać ich. Rozmowa ciągła się dalej co można zobaczyć na demku. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 [Knife] Józek: #pierdole ten serwer [Knife] Józek: #jeszcze kurwa zbierac te fajki [Knife] Sok Anansowy: #administracja z cipy jebac [Knife] Józek: #chuj w nich >ban dla obu na 120min poszedł@ SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi