Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga chatbox

Udostępnij

Secret_Service

Rekomendowane odpowiedzi

A czy ja cie znam albo jestem jasnowidzem, żeby to wiedzieć? Nie widziałem, że nie masz ojca dlatego ci tak napisałem. Nie widzie żadnej obrazy w kierunku jego rodziny w tym co napisałem.

22 minuty temu, Nice One napisał:

moj ojciec nie zyje i nie zycze sobie takich tekstow ze strony jakiegos buca, pozdrawiam

Buca? uważaj co mówisz

• Wrr! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

1 minutę temu, Koncu napisał:

Jak ma się poziom przedszkolaka i rodzice nie wychowali, że się jest coś takiego jak "szacunek do innych", to potem przychodzi taki "buc" jak to nazwał Nice One i wlatuje na rodzinę jak gimbus.

Typie gdzie ja mu na rodzine wlecialem? Nikogo z rodziny mu nie obrazilem. Wy grubo macie na łbie co innego jakbym to wiedzial i celowo mu to napisal wtf?

Edit:Właśnie widać kto tu ma poziom przedszkolaka :)

Edytowane przez RealGangstaSht
  • Smutne. 2

22 minuty temu, Nice One napisał:

moj ojciec nie zyje i nie zycze sobie takich tekstow ze strony jakiegos buca, pozdrawiam

Bo kogoś obchodzi, że twój ojciec nie żyje.

Ja tam nie widzę obrazy. Tak możesz mówić do ojca to nie obraza wtf?

• Lubię to! 1
  • Smutne. 2

9 godzin temu, Koncu napisał:

Jak ma się poziom przedszkolaka i rodzice nie wychowali, że się jest coś takiego jak "szacunek do innych", to potem przychodzi taki "buc" jak to nazwał Nice One i wlatuje na rodzinę jak gimbus.

"że się jest coś takiego jak "szacunek do innych"," pisać się naucz kolego a później mów o przedszkolu i gimbusach.

Edit: Mówisz o wychowaniu itp a mamusia wie, że masz takiego gifa na forum małolacie? xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

9 godzin temu, Joski napisał:

Bo kogoś obchodzi, że twój ojciec nie żyje.

Ja tam nie widzę obrazy. Tak możesz mówić do ojca to nie obraza wtf?

Hahahaha jedyny gościu, który trzeźwo myśli w ten piątkowy wieczór xD

Mam nadzieje,że tych dwóch "panów" (xD) ktoś ukarze za rzeczywistą obrazę :)

• Lubię to! 1
  • Smutne. 2
Łącze trzy posty w jeden.

Przez Dank,

Khym khym... niedawno pisałeś podanie na adma... lat 20 a wyzywa ojca... nawet jesli mu żyje czy nie żyje... ty niemasz prawa poniżać jego rodziny... rozumiem zwyzywać osobe (bo cie wkurzyła) ale wyzwiska typu „twój stary coś tam czy twoja stara coś tam” są dla mnie perfidne, masz 20lat chłopie a wyzywasz niczym gimba jak się nawali 0,7 które ukradli z domu... niewiem może dopiero teraz masz okres buntu czy jak, ale to nie znaczy że ty możesz wjechac komus na rodzicow, pozdro „dorosly czlowieku”

• Smutne. 2
  • Haha! 1
Spam!

Przez Dank,

4 minuty temu, ❤Mrω3αℓℓу❤ napisał:

Khym khym... niedawno pisałeś podanie na adma... lat 20 a wyzywa ojca... nawet jesli mu żyje czy nie żyje... ty niemasz prawa poniżać jego rodziny... rozumiem zwyzywać osobe (bo cie wkurzyła) ale wyzwiska typu „twój stary coś tam czy twoja stara coś tam” są dla mnie perfidne, masz 20lat chłopie a wyzywasz niczym gimba jak się nawali 0,7 które ukradli z domu... niewiem może dopiero teraz masz okres buntu czy jak, ale to nie znaczy że ty możesz wjechac komus na rodzicow, pozdro „dorosly czlowieku”

Chlopie ty wiesz wogole co ty piszesz? Gdzie ja mu ojca wyzwalem? Gdzie ja napisalem tekst typu "twoj stary cos tam czy twoja stara cos tam" kurwa no bez kitu zaraz nie wytrzymam wy jestescie chorzy czy jak? Ty myslisz wogole chociaz odrobine czlowieku?

@RealGangstaSht śmieszny jesteś wiesz, połowa ludzi do których tak kozaczysz by cie obiła w realu, ale no tak jesteśmy w internecie, tutaj na każdym forum/serwerze/ itp... znajdzie się taki cwaniak, co będzie denerwował graczy. Według mnie, dawno powinieneś zostać skreślony za te „gównoburze”

• Smutne. 1
Skarga Cię nie dotyczy. Spam!

Przez Dank,

1 minutę temu, ❤Mrω3αℓℓу❤ napisał:

@RealGangstaSht śmieszny jesteś wiesz, połowa ludzi do których tak kozaczysz by cie obiła w realu, ale no tak jesteśmy w internecie, tutaj na każdym forum/serwerze/ itp... znajdzie się taki cwaniak, co będzie denerwował graczy. Według mnie, dawno powinieneś zostać skreślony za te „gównoburze”

Gościu nie wiesz co się działo na CB to nie wypowiadaj się na ten temat.

Nawet czytać ze zrozumieniem nie umiesz. Powiedz mi gdzie on obraził komuś rodzinę?

Mówiąc, że tak może do taty gadać? come on... 

Jakby powiedział "Twoja stara cos tam" to spoko niech będzie warn.

Ale ty najmniej wiesz, a najwięcej gadasz.

8 godzin temu, ❤Mrω3αℓℓу❤ napisał:

Po pierwsze nie odpowiedziales mi na pytania wyzej tylko zmienasz temat. Po drugie znasz mnie ze wiesz ze by mnie obili? No rzeczywiscie te 15 takie grozne sa ze masz racje. A po 3 taki pewny tego jestes? Ugadaj sie z tymi osobami ktore by mnie wedlug ciebie obily I piszcie na pw ;) tak jak napisales w internecie kazdy moze cwaniakowac (czytaj ty) a jesli chodzi o to denerwowanie graczy to wlasnie wy mnie podkurwiacie bo kto zaczal ta gowno burze na cb? 

Edit: Tak jak joski powiedzial gow*o wiesz a sie wypowiadasz a uwierz mi ze joski mnie nie broni dlatego ze mnie lubi wrecz przeciwnie po prostu normalnie mysli w przeciwienstwie do was bezmozgi 

8 godzin temu, ❤Mrω3αℓℓу❤ napisał:

I ty lepiej nic nie mow o gowno burzy bo sami ja zrobiliscie I nakrecacie waszymi urojeniami I chorym mysleniem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności