Jasiok Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Propozycja to: zmiana istniejącej rzeczy Treść: Reset !a bo każdy ma to wymaxowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 na nie bo nie mam wymaxowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 skąd wiesz kto ma wymaxowane? na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Było resetowane całkiem niedawno, mało kto ma wymaksowane ;v Na nie, ale za jakiś czas pewnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 NIGDY nie wiem kaażdy ma swoje osiagniecia ? na jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Proponuję dodanie opcji żeby każdy mógł to sobie resetować indywidualnie ale żeby zrobić reset musiałby mieć faktycznie wykonane wszystkie questy. @ SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Ja bym zrobił to na zasadzie cyklicznego resetu co określony czas (proponuję 2-3 miesiące) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Jak najbardziej mozna zrobić jako pół roczne resety naprzyklad myślę że 3 miesiące to krótko trochę 6 to już lepsza liczba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 6miesiecy brzmi spoko na resety!a Niestety nie każdy może siedzieć 24/7 przed kompem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Na nie To co szmit napisal jest git Albo poprostu zglos się.do rang wyższych i popros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi