T0M3K Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nick: T0M3K Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Wracam na serwer i sieć, jestem osobą doświadczoną, M@ itp, na serwerze brakuje ogarniętej administracji, dlatego jestem chętny pomóc Doświadczenie w adminowaniu: Admina pierwszy raz to miałem z jakieś 3 lata temu, wielokrotny admin na serwerach, m@ Jak długo gram w CS:GO?: 4,5 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależy od dnia, w dni robocze po 16, na serwer mogę wchodzić nawet po 1 Link GT: GameTracker.com : https://www.gametracker.com/player/T0M3K/51.77.34.138:30006/ * aktywność nadrabiana z każdym dniem, powracam dopiero na serwer dlatego to tak wygląda Znajomość SM: 4-5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/T0M3K_x/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Toksik Na tak ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 na tak ogarnia wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Na tak, Wiek Ogarnia Aktywność SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Tak +ogar +doświadczenie +nie bawi się komendami admina, nie co jak inni admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 +pomocny +wiek +doświadczenie +umiejętność szybkiego rozpoznania cheaterów Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Na tak +kox +Wiek +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azorekk Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 +doświadczenie +wiek +potrzeba doświadczonej administracji -Napisałeś, że wracasz do tego serwera i poprawiasz aktywność jeśli będziesz miał taką aktywność jak przez parę ostatnich dni to jestem na TAK Ogólnie na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 +doświadczenie z Majora Drv2 +wiek Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Na nie Pomimo, że znam Cię Tomek to nie jestem w stanie dać Ci pozytywnej oceny. - Sporo skarg z przeszłości - Zachowanie - Słaba aktywność - Nie przekonujący powód "dlaczego mam zostać adminem" Edytowane 14 Czerwca 2021 przez uSzanowankoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Na tak wiek+ doświadczenie + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 na tak wiek doswiadczenie aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 tak +wiek +doswiadczenie +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooki Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Na TAK +wiek +doświadczenie +spoko morda +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Na tak +wiek +ogar +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Na +wiek +doświaczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 W dniu 13.06.2021 o 20:01, Diamont napisał: +nie bawi się komendami admina, nie co jak inni admini Ogar Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Tak +ogar +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 +doświadczenie +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Na tak +Wiek +Doświadczenie +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 W dniu 13.06.2021 o 20:01, Diamont napisał: +nie bawi się komendami admina, nie co jak inni admini Jak nie ma admina to jak ma się bawić XD Tak + Wiek +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi