18Stka Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nick: MówiłaŻeMa18 Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ gram często na serwerze , miałem już tutaj admina lecz złożyłem rezygnacje . Nie daje banów za darmo , u większości graczy na serwerze mam dobrą opinię. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem już tutaj admina. Również na innych serwerach miałem admina . Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: To zależy od dnia . Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninje] MówiłaŻeMa18/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Knife] MówiłaŻeMa18/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/anthev555/ Mikrofon: TAK Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Ciągle staram się go opanować do perfekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Nie -twoje zachowanie Spoiler Edytowane 5 Czerwca 2021 przez Karczmi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Zaraz będzie drugi rasta, rezygnowanie i powracanie. Siadła ci psycha siądzie i drugi czyli nie nadajesz się na admina. Dodatkowo twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia. Na nie Edytowane 5 Czerwca 2021 przez Kokonek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nie -po rezygnacji odwalałeś -ogólne zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nie nie ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 nie nie ogarniasz jb pytasz sie mnie czy mozna sojusze na kd ogolem nie ogarniasz tego trybu idz na ffa itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 2 godziny temu, 18Stka napisał: Doświadczenie w adminowaniu: Miałem już tutaj admina. Dużo graczy miało do Ciebie problem, że nie ogarniasz regulaminu i admina. Dosłownie przy mnie pytałeś się graczy co jako admin, a nawet warden powinieneś zrobić. Do tego zachowanie po rezygnacji. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nie -nie ogarnia -mental kid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Na nie -mental -nie ogarniasz -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Mając admina nie radziles sobie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Aktualnie na nie Pograj jeszcze ze spokojem, poczytaj regulamin, poradniki na admina i złóż podanko za tydzień, lub 2 tygodnie i myślę że będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Na nie -ponoć odwalasz -nieogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Na nie -nie ogarniasz -nigdy cie nie widziałem na serwerze (noname) -kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 (edytowane) Moim zdaniem za wcześnie, regulamin do końca nie jest znany bo pytasz się adminów o takie rzeczy, które w tym regulaminie są. Po tym, co napisali osoby wyżej Twoje zachowanie trochę mija się z adminem. - Przeczytaj regulamin ze spokojem, wszystko wyrozumiale musisz zapamiętywać, ponieważ przyda Ci się to w grze. - Kiedy masz problem z jakimś pytaniem, napisz do adminów lub M@ - Pograj jeszcze trochę na serwerze i poznaj graczy, którzy grają. Przykładowo są gracze z JailBreak'a v2 na jedynce i nie rzucają się Tobie w oczy. PS. Nie mam zamiaru Ciebie obrazić czy coś, także zbyt mocno tego do siebie nie bierz. Widzę, że się starasz, ale za wcześnie chwilowo. Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 W dniu 5.06.2021 o 13:55, Karczmi napisał: Pokaż ukrytą zawartość - zachowanie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nie -zachowanie na forum -nieogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Na tak, każdy zasługuje na drugą szansę. +wiek +doświadczenie +mutacja +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Poczekaj jeszcze troche i napisz ponownie Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi