dunk Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Nick:hubert Nick admina:jakis slowmo Długość bana:perm Data i godzina:nie wiem dzis 22 okolo Serwer:jb Powód bana:cheater Mapa:hogwart 1 8 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLOWMO Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Śmieszna jest ta sytuacja. Sam się nie raz przyznawałeś, że masz wh. Często dawałeś z dupy info jak żyłeś a zarazem niby na farcie zabijałeś zaczynając skanować przez ścianę. Dowodem są demka z różnych map gdzie mocno odwalałeś z tym wh. Często byłem świadkiem twoich dziwnych sytuacji i tak się zastanawiałem czy już wcześniej nie nadać ci tego bana. Ta ostatnia sytuacja co mnie zabiłeś gdzie wgl mnie nie było widać i byłem w takim miejscu co by nikt nie sprawdził a Ty jakimś cudem zacząłeś mnie skanować i zabiłeś to już kompletnie uświadomiło mnie, że grasz z wh. Po nadaniu ci tego perma społeczność przebywająca na jb ucieszyła się i zaczęli mi mówić, że chcieli pisać skargi na Ciebie to już powinno coś wam mówić, że jak każdy skarży się na danego gracza to jest coś na rzeczy. 1 fajne jest to co piszesz, ale generalnie to nie jest rozpiska Przez SK4N3R, 5 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 @ SLOWMOpodaj mapy, które możemy obejrzeć by zweryfikować twoje słowa. Brak dowodów [czyt. demka 2 tygodnie wstecz] będzie oznaczać unbana, gdyż z ich braków będziemy musieli anulować karę z powodu nadania kary bez podstaw.Dodatkowo podaję regulamin: 3. Admin ma obowiązek mieć dowód(screenshot lub demo) na bana, który trwa dłużej niż 1 godzina. 3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h. [..] 6. Admin ma obowiązek wypowiadać się w dziale na Forum "Bany". Zgodnie z podziałem, w dziale "Odwołania od bana" odbanowuje odwołujących się Graczy ze swojego serwera, w dziale "Zgłoś cheatera" łapie cheaterów zgłaszanych a w dziale "Skargi", czyta i rozwiązuje skargi.Póki co to są tylko słowa bez jakich kol wiek dowodów że dany gracz posiadał rzeczywiście jakiś program do cheatowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLOWMO Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Wzorowane na demku: 04.05.2021 21:51 jb_hogwarts_fix2-. Inne przykładowe akcje Huberta udowadniające jego postawę z wh. 9.40 start KD 10.08 Hubert wcelowuje się w Antka przez ścianę, po czym go zabija. 10.30 Hubert idealnie nakierowuje celownik przez ścianę w Shizerixa, po czym go zabija 10.40 dziwne wcelowywanie się przez 2 ściany 11.22 kolejna podejrzana akcja Huberta 11.28 perfekcyjne namierzanie na Lezo, po czym go zabija Teraz przechodzimy do kluczowego momentu gdzie żaden inny gracz by nie sprawdził tej miejscówki tak jak nasz podejrzany. 14.10 włączenie setff 14.15 idealne wcelowanie się we mnie przez ścianę 14.24 podejrzane zabójstwo, zaczynające się trafionymi strzałami przez ścianę. (Czas jest podany w minutach.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Jb_hogwart. 10.08 Hubert wcelowuje się w Antka przez ścianę, trzymając na nim ciągle celownik wychyla sie i w tym samym oddaje strzał po czym zabija. 14:15 Normalna akcja słyszał ciebie jak podchodzisz i cie po prostu zabija. Only Mirage 16:35 Hubert siedzi w smoku, chodź wie o przeciwniku na shorcie, siedzi w smoke wcelowany, po czym ct wychyla sie z tego shorta kawałek biegnie i kawałek shiftuje i w tym momencie co wychyla się za sciany hubert odrazu w niego strzela, nie widząc go.Po czym jeszcze przez smoke wcelowuje się w okno w którym jest przeciwnik. 18:50 Hubert wychodzi z rampy i wcelowany w ctka oddaje strzał lecz ten stoi za fireboxami i jego strzał nie trafia w niego [polecam 1/4 śmieszna akcja] następnie słyszy strzały jego strzały i mógł się spodziewać że przejdzie w strone 2 ninjy. 19:12 Kolejny oddany strzał przez smoke w strone jungli który zabija i hubert momentalnie wyciąga kose oraz stoi patrząc się w jungle [chyba afczy], po zejściu smoke widzi przeciwnika chowa się w kanapke zmienia na awp oraz zabija noscopem. 20:35 Hubert wchodzi do connectora zabija przeciwnika z kosy, słychać lekkie tupnięcie w oknie i po chwili jego celownik momentalnie podąrza na przeciwnika przez sciane. 22:44 leci na kosie dobiega do srodka mida, shine podchodzi do skrawka rogu, a hubert odrazu zamienia broń na deagla i wcelowuję się w niego. 23:50 Hubert jak nigdy nic leci sobie na kosie przez całego mida, dopiero wyciąga broń w conectorze gdzie w jungli znajduje się jego przeciwnik, wychodząc z conectora zerka na schody i odrazu w jungle gdzie zabija. 26:29 Hubert stoi na rampie wcelowany w schody gdzie stoi przeciwnik, ale za scianą stoi ct który na shifcie podchodzi pod rampe jeszcze przed tupnięciem ct'ka hubert wcelowuje się troszeczke w dół gdzie wychodzi ct, tym samym przeciągając full auto na schody gdzie Boss podchodził żeby wychylić, ale hubert troszeczke się pośpieszył. 30:15 Rzuca Flesha na Jungle gdzie stoi 2 przeciwników, jednego oślepia, drugiego nie, Przez jakiś czas celownik nacelowany na azorka który stoi wcelowany z awp'y, odpuszcza azorka zerka na lewa strone zabija ct'ka oraz się chowa nie pikuje dalej, ct z awp zabija teroryste po którym hubert zbiera scauta. Wcelowuję się w azorka przez sciane, wychyla po czym zabija, i cofa się na tetrisa. No i trzeciego kolege nie miał prawa słyszeć ponieważ cały czas chodzi na shifcie, Podsumując śmieszne te twoje akcje, potrafisz przelecieć całego mida na kosie nie sprawdzając kompletnie nic dopiero gdy jest w pobliżu przeciwnik zaczynasz sprawdzać jakiekolwiek miejscówki, jak dla mnie perm zostaję nie koniecznie z jb_hogwart na którym nic nie pokazał, lecz na Only Mirage które demko podesłał mi jeden z adminów OM. Tak wracając jeszcze do twojego Vaca którego dostałeś na mainie to śmieszna sytuacja że ukradł ci ktoś konto bez wartościowych przedmiotów i tylko po to żeby wbić ci Vaca. @ Moderator Link do Demka Only Mirage : https://megawrzuta.pl/download/a12fb8e5b65ad2018a5605e4e1079e59.html <demko mi wczytuje w html XD ale spokojnie wszystko działa. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Nitos 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi