AppleJack Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Nick: AppleJack Nick oskarżonego: Malik (admin) czas: ok. 17:30 mapa: am_aztec_64 opis: 1 gracz miał nick chuj więc napisałem na say'u ,,chuj mnie zabił'' po czym dostałem mute'a admin zdjął mi blokadę i postawił gaga za obraze na 30 min a gracz stwierdził że go nawet nie obraziłem Dowody: Demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Zacznijmy od tego, że jeśli już piszesz skargę to pisz chociaż poprawnie mój nick po drugie to fakt, pomyliły mi się komendy ? czy to jest przestępstwo ? po trzecie, mogłeś równie dobrze napisać gracz na arenie numer np 2 po stronie terrorystów a nie odrazu "chuj" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Dodatkowo mogłem ci dać muta za spamienie jakimś bindem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 1 minutę temu, Milky napisał: mogłeś równie dobrze napisać gracz na arenie numer np 2 po stronie terrorystów a nie odrazu "chuj" . Skąd miałem widzieć że gracz z 2 Areny to był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 podałem przykład, mogłes kliknąc TAB i sprawdzić jego pozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 1 minutę temu, Milky napisał: Dodatkowo mogłem ci dać muta za spamienie jakimś bindem Tak, ale dałeś mi za obraze której nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 To dlaczego nazwałeś gracza "Chuj" ? mogłeś napisać gracz z tej areny i z tej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 1 minutę temu, Milky napisał: podałem przykład, mogłes kliknąc TAB i sprawdzić jego pozycję Areny się zmieniają, a to się nie toczyło przez jedną rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 To skoro tak, mogłeś powiedzieć na mikrofonie że to był taki gracz, ja nie śledze każdego, lecz kątem oka zobaczyłem owe słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 1 minutę temu, Milky napisał: To dlaczego nazwałeś gracza "Chuj" ? mogłeś napisać gracz z tej areny i z tej drużyny Gracz posiadał taki nick i mu nie przeszkadzało że tak napisałem więc nie wiem w czym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Jeśli to był tzw. "Chuj" to zostaniesz odmutowany, sprawdzę demko Demka z tej mapy jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 1 minutę temu, Milky napisał: Ok, wszystko się zobaczy na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Nie ma żadnego problemu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Tutaj błąd popełnił admin nie wyrzucając gracza "chuj" z serwera za wulgarny nick, a gracz to tylko wykorzystał. Zostawiam admina rangom wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Poza tym Była też już jedna skarga na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Przepraszam za chwilową nieobecność, fakt grałeś wtedy z nim 1vs1. Jednakże zapomniałem dać mu kicka z prośbą zmianu nicku. Moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Ej wtf czy tylko mi tu coś nie gra? Gracz miał nick "chuj", więc ApleJack napisał "Chuj mnie zabił" bo miał taki nick. Dajmy przykład, że ja bym go zabił to by napisał np: xDD joski mnie zabił, a nie gracz arenyskilla na serwerze arena 1vs1 na trzeciej arenie mnie zabił. no wtf I dlaczego go nie kicknąłeś? Mozecie mi dac warna wywalone XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 1 godzinę temu, Joski napisał: Ej wtf czy tylko mi tu coś nie gra? Gracz miał nick "chuj", więc ApleJack napisał "Chuj mnie zabił" bo miał taki nick. Dajmy przykład, że ja bym go zabił to by napisał np: xDD joski mnie zabił, a nie gracz arenyskilla na serwerze arena 1vs1 na trzeciej arenie mnie zabił. no wtf I dlaczego go nie kicknąłeś? Mozecie mi dac warna wywalone XD Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Niedopatrzenie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi