Gracu Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Nick:Gracu Wiek:15latDlaczego ja mam otrzymać admina?: Przebywam codziennie na serwerze oraz spotykam graczy, którzy nadużywają mikrofonu,proszą o kredyty, wyzywają się, prowokują, przeklinają. Robią to wszystko gdy tylko admin opuści serwer, nie fajnie tak się gra gdyż chciał bym pomóc adminą w ogarnianiu serweraDoświadczenie w adminowaniu:Tak ponieważ miałem admina na innej sieci (chciałbym dostać admina na tydzień-dwa czyli okres próbny by znów sprawdzić się w tej roli)Jak długo gram w CS:GO?:4 lata(2200h)W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: po południu oraz wieczoremLink GT:https://www.gametracker.com/player/[Tyran] Gracu %3Ax/185.30.124.110:30040/Znajomość SM:3/10 (to jest moja prawdziwa znajomość SM)Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198375631391/Mikrofon:TakMutacja głosu:TakCzy przeczytałem regulamin Admina?:Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Na tak + GT + Mutacja +/- SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) Okres próbny -kłamałeś z SM +aktywność +mutacja Edytowane 14 Maja 2021 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 No pewnie, że... tak +starasz się o tego admina +wiek +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 okres próbny +napisałeś w końcu prawdę z SM +chęci +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Okres próbny -/+ Wiek +Doświadczenie +Chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Na Tak +Gt +Mutacja Na Okres Próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazor Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Na tak +chęć +mutacja - aktywnosc miales dobra ale ostatnio mało ciebie widać okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Okres próbny + Aktywność - Wcześniejsze kłamanie z SM - Mało rozmawiasz na mikrofonie, wiec to jest do poprawy. + Brak mutów/gagów [patrz wyżej] - Kilka banów z innego serwera, ale to mógłby dostać je każdy z Areny + Chęci + Doświadczenie Jak zawiedziesz to zawsze pozostaje degrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Wyżej wymienione błędy do przemyślenia i poprawy - głównie mikro i aktywność Okres próbny dlatego taki długi gdyż chciałbym dobrze Ciebie sprawdzić Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant po zdaniu adminów oraz częściowo ruletki został przyjęty na stanowisko na miesięczy okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi