Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. naiz Opublikowano 12 Maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) Link do steam: Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/freebonusrpk123 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) xdar1uNqq Opis sytuacji: Cóż można rzec, jest to większy toxic, aniżeli ja przed skargą na moją osobę. Stwierdzenie o zapisywaniu ip, również mógłbym tutaj dodać rozpowszechnianie danych osób z połowy arenki, natomiast największym dowodem mogą być potwierdzenia innych graczy. Jest to zaledwie część obraz, które znalazłem, z pewności znalazłbym 3x tyle. Serwer: Data i godzina zdarzenia: cały okres Dowody: Zaczniemy może od skargi kokonka na mnie, została ona zapoczęta przez wyżej wymienioną osobę. Teraz możemy przejść do jego toksyczności, jest to niewielka część ss`ów TYLKO z discordów adminów jb1 oraz jb2. coś o ip? ale 60 :v Edytowane 12 Maja 2021 przez naiz 4 11 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 13 Maja 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Czemu zwyciesców eventu obrażasz? ^<^ też fajnie majorku ^<^ sadge wiem ^<^ czemu mi 13 latka obrażasz ja! moge ^<^ aha, czyli wiesz, że ktos sztucznie nabija aktywnosc? ta Nie chcę mi się dalej scrollować discorda ^<^ ============================================================================================================== 7 godzin temu, naiz napisał: Link do steam: Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/freebonusrpk123 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) xdar1uNqq Opis sytuacji: Cóż można rzec, jest to większy toxic, aniżeli ja przed skargą na moją osobę. Stwierdzenie o zapisywaniu ip, również mógłbym tutaj dodać rozpowszechnianie danych osób z połowy arenki, natomiast największym dowodem mogą być potwierdzenia innych graczy. Jest to zaledwie część obraz, które znalazłem, z pewności znalazłbym 3x tyle. Serwer: Data i godzina zdarzenia: cały okres Dowody: Zaczniemy może od skargi kokonka na mnie, została ona zapoczęta przez wyżej wymienioną osobę. Teraz możemy przejść do jego toksyczności, jest to niewielka część ss`ów TYLKO z discordów adminów jb1 oraz jb2 Ok, pokaż może przy okazji jakieś demko ^<^ "Stwierdzenie o zapisywaniu ip" spoko, dowód? napisanie do lewego ze w ip ma 60 to juz jest dowód? szkoda, ze nie pamietasz jak mi banem groziles na ts, zeby ip moje miec xD "również mógłbym tutaj dodać rozpowszechnianie danych osób z połowy arenki, natomiast największym dowodem mogą być potwierdzenia innych graczy." to słaby dowód, tak w ogóle rozumiesz słowo rozpowszechnianie? ^<^ a co do samych ss'ów to co, no rzucę se losową "kur**" na discordzie. Co do wycinków ze szmitem, no co lepiej życzyć smierci publicznie, na powaznie karczmiemu, co? @ SchMidTczujesz się urażony Maciek? Co mogę w sumie dodać lepiej sobie pożartować w małym gronie, a nie na serwerze lub CB, co nie naizik? ^<^ Ciekawe czy chociażby szmit brał to na poważnie XD Skoro tak Ci to przeszkadzało lub nie wiedzialeś, że to TYLKO ŻARTY NA DISCORDZIE to czemu mnie nie zdegradowałeś? Czemu Micza zamazałeś ^<^ Najprawdopodobniej i tak polecę, bo przecież na discordzie też obowiązuje regulamin serwerów ^<^ Chociaż to bez sensu, bo to juz inna płaszczyzna ^<^ Czyli podsumowując, wcześniej wiedziałeś, ze to żarty, a teraz lecisz w dół to i mnie chcesz pociągnać. Masz ssy tylko z discorda bez kontekstów, gdzie masz dowód na ip, gdzie masz dowód na dawanie danych? CO TO ZA ARGUMENT, ŻE RZEKOMO ZAPISUJE IP? Mam do tego dostęp i jakoś nigdy nie było wycieku. Gdzie masz twardy dowód, że podawałem na serio czyjeś dane, chyba, że podawanie danych to powiedzienie do tetsyju adam, albo do szmita maciek XDD pozdrawiam dla patusiaka @Matysiak czemu mnie agresji nauczyłeś :(( i @Tetsuya mam lepszy mundur ^<^ ^<^ 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 jest to jedyny ss "po" skardze na mnie i jedynie do tego się odniosę. było to napisane czysto ironicznie, co jest rozjaśnione w dalszych wiadomościach, jeżeli Cię to uraziło, to przepraszam chorągiewo. cała reszta ss jest sprzed skargi na mnie za toksyczność. co do slapów - zawsze uważałem, że od czegoś one są i należy je używać, by nikomu nie przeszkadzać, tak też było w tamtym momencie, żadnemu adminowi nie dałem dengu, ani ostrzeżenia za tego typu zachowanie, iż mija się to z celem. co do ss bez kontekstów, z chęcią porobię Ci nowe ss, gdzie jest całokształt, większość tych ss, to były normalne wypowiedzi adminów, po czym zacząłeś ich wyzywać, chociażby z piko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 13 Maja 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, naiz napisał: jest to jedyny ss "po" skardze na mnie i jedynie do tego się odniosę. było to napisane czysto ironicznie, co jest rozjaśnione w dalszych wiadomościach, jeżeli Cię to uraziło, to przepraszam chorągiewo. cała reszta ss jest sprzed skargi na mnie za toksyczność. co do slapów - zawsze uważałem, że od czegoś one są i należy je używać, by nikomu nie przeszkadzać, tak też było w tamtym momencie, żadnemu adminowi nie dałem dengu, ani ostrzeżenia za tego typu zachowanie, iż mija się to z celem. co do ss bez kontekstów, z chęcią porobię Ci nowe ss, gdzie jest całokształt, większość tych ss, to były normalne wypowiedzi adminów, po czym zacząłeś ich wyzywać, chociażby z piko Zacznijmy od tego, tych ssów nie było w skardze, więc? poza tym czemu Ty możesz pisać ironicznie, a ja nie moge? Bawisz się w ssy bez kontekstu to też moge to zrobić ^<^ powiem tak na tym discordzie na każdą osobę mozna coś znaleźć, więc czemu tylko na mnie skarga? ^^ Imo wciąż still serwer>discord. Co z tego, że miałes na to skarge? Skoro teraz się tylko powtrzymujesz tylko bo się boisz kolejnej skargi Wracamy do początku, gdzie dowód, ze komus ip dawałem? Gdzie dowód, że czyjeś dane podawałem? dowód =/= potwierdzanie kolegów z tsa xD DRUGA STACJA wyzywiska w storne piko, myslisz,ze on tez nie wie, ze to zarty? chłop mnie do gangu na jb1 dodaje i normalnie zemną gada, więc chyba kolejny nietrafiony argument TRZECIA STACJA: Discord dalej nie powinien być dowodem, BO NIE WIDZIALEM, ŻE DISCORD PRYWATNY TO TEŻ ARENASKILLA XD, na tym discordzie są dowody na m.in Schmidta, Micza, Nitosa, Ciebie, Toruta, mnie i wiekszość osób, które się tam udzielają CZWARTA STACJA Co z tego, ze nikogo za te slapy nie karasz, skoro i tak nie powinnienes ich uzywac? XD Podsumowując skargę: Ty możesz wyzywać, bo robisz to ironicznie, a ja nie mogę, bo według ciebie mowię to na powaznie. Wracamy do stacji pierwszej, czemu dopiero teraz napisałeś skarge? Czemu nie ma skargi na schmidta itp. Rzucasz oskarżenia bez dowodów. Nic poza discordem na mnei nie masz, a nie powinien on być brany pod uwagę, bo nie jest serwer. Faworyzujesz adminów. Tutaj masz swoje grzechy i tam się pierw wytłumacz. Ciekawa sprawa, że major wie o nabijaniu godzin na ukryju hihi Tak tylko przypomnę gdzie Ty pisałeś takie rzeczy (i do tego nie do kolegi) Edytowane 13 Maja 2021 przez xdar1uNqq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Skarga została przyjęta. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi