Skocz do zawartości

[Odrzucone]odwołanie (WH)

Udostępnij

BotKozaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Kozaczek/Młody Harry Potter
Nick admina:xdar1uNqq
Długość bana:perm
Data i godzina:2021-05-02 20:04

Serwer: ONLY MIRAGE
Powód bana: Czit(wh)

Mapa:Mirage

Nigdy nie używałem wspomagaczy na głownym koncie to że miałem kilka dziwnym akcji to nie oznacza że odrazu mam wh nawet bym się bał odpalić na tym konice co może potwierdzić kilka osób  bo nie chce nastepnego konta stracić  często z kolegą siedziałem na dc i sobie info dawaliśmy ale nigdy wh  szkoda by mi było dużo osób tu znam poznam fajne osoby mam swój gang na serwerze jb1 jak dostałem tego perma to mi łezka poleciała bo tak naprawde to gram tylko na arenie 

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

• Moderator

Nie do końca wiem co mam tu napisać decyzja jest uargumentowana w skardze, z której dostałeś perma *klik*

Ale chyba muszę napisać to drugi raz. W przeszłości mialeś już perma, nie wiem za co Ci go zdjęli. Masz Vaca na drugim lub kiedyś głównym koncie. 

Powtórze, pickowales schody w idiotyczny sposób, wystawiając sie na rampe. Czemu jak był przeciwnik nagle Ci te picki sensownie wychodziły? Czemu wszedłeś do okienka w dzungli wiedząc, ze jest tam rywal? Dlaczego wszedłeś jak się odwrócił? Czemu jak admin zniknął zacząłeś trollować. 
Część dowodów jest w skardze m.in vac albo do filmiku, w którym sie przyznajesz, ze dalej czitujesz rajekchonaczita.

Oglądałem demko dwa razy - przy czym pare razy wracałem do akcji, które były dziwne, ale ich nie zawarłem. 
Demko oglądałem dla pewności z @ Ciosek i on również miał wątpliwości co do twojej czystości

Próbowałeś się kryć, ale Ci nie wyszlo.

Dla mnie ban słuszny.

a co do podpowiadania to: 
"Podpowiadanie osobom w przeciwnym zespole - Ban od 30 minut do 3 dni (w przypadku podejrzeń o wspomagacze - Ban na zawsze)"

Edytowane przez xdar1uNqq

nie poruszyłem tego tematu wcześniej bo nie sądziłem że dostane bana i nie chciałem żeby wrobel dostał bana za to czy coś 

tak jak wspomniałem mam vaca na 1 koncie prawda na arenie nigdy nie dostałem perma miałem tylko perm ct bana a z tym przyznaniem sie do chetowania to była beczka a po 2 kogo obchodzi co se robie za serwerem ?

aha to jest to  dostałem bana za wh skanowałem swoich tematów przez sciane i dał mi bana to było jescze chyba jak nie było nicków nad głowami i była taka komenda co je pokazuje 

24 minuty temu, BotKozaczek napisał:

aha to jest to  dostałem bana za wh skanowałem swoich tematów przez sciane i dał mi bana to było jescze chyba jak nie było nicków nad głowami i była taka komenda co je pokazuje 

tylko chce się poprawić były nicki nad głowami tylko za ścianą ich nie było widać już nie spamie przepraszam 

Edytowane przez BotKozaczek
  • Smutne. 1

nadmierny SPAM

Przez SK4N3R,

jeżeli chcesz coś dodać do swojej wypowiedzi, użyj funkcji zgłoś.

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności