Matysiak Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) Nick: Matysiak Nick oskarżonego: Kozaczek Steam oskrażonego :https://steamcommunity.com/id/kozak420/ Opis sytuacji:KDA 8.0 pick, generalnie dziwne prefire'y(np. ten na B. w którym strzela do typa z cara, nagle się chowa i prefire we mnie, sytuacja gdy zgłoszony został do admina, zaczął trollować skakać po mapie itd. latać z kosą, gdy zacząłem pytać się o kilka sytuacji, to tłumaczył się faceitem: Spoiler Jednakże po sprawdzeniu konta faceit, ukazuje nam się coś takiego: Spoiler Potem przestał odpisywać na jakiekolwiek moje zaczepki, możecie obejrzeć też demko wcześniej jak to wyglądało. Zostawiam wam do oceny, w mojej opinii chłop leci na wh :v. Serwer: OnlyMirage Dowody: Demko ok. godziny 00:20 02.05.2021 Edytowane 1 Maja 2021 przez Matysiak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) z tym lvl faceit to chciałem cie spłoszyć żebyś mi spokój dał i masz racje miałem pare dziwnym sytuacji ale że odrazu wh?grałem na totalnym spłoceniu bo chciałem topke wbić hah no tak waliłem prefire'y wszedzie gdzie sie dało jak kogoś słyszałem lub spodziewałem sie przeciwnika latałem z kosą ponieważ wkurzyłem sie bo żadne skoki mi nie wychodziły mój movment się skasował xd Pozdrawiam Edytowane 2 Maja 2021 przez BotKozaczek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Godzinę temu, BotKozaczek napisał: grałem na totalnym spłoceniu bo chciałem topke wbić Godzinę temu, BotKozaczek napisał: latałem z kosą ponieważ wkurzyłem sie bo żadne skoki mi nie wychodziły mój movment się skasował xd Choose one. Tryhardujesz, chcesz wbić topkę, strzelasz jak bóg a tu nagle 10 minut siedzisz na respie i skaczesz, bo "Twój movement się skasował" XD? Nie wiem, śmierdzi. Godzinę temu, BotKozaczek napisał: waliłem prefire'y wszedzie gdzie sie dało Jeśli waliłeś prefire'y w każdą pozycję, jaką się dało, to czego wyskakując z pałacu nie waliłeś prefire ninja, underwood? Przecież każdy mógł tam stać :v. Jeszcze jedno, czego akurat twój "Movement" się skasował, gdy tylko admin poleciał na sm_ukryj i zaczął się spectować, nie śmierdzi ci to xD? Z mojej strony to wszystko, czekamy na rozpiskę, ale nie zaczepiaj mnie na serwerze, i nie prowokuj, bo każdy może mieć prawo do podejrzeń, zwłaszcza, że na następny dzień magicznie twoje K.D spada z 7.73 na 2.71 XDD. Czyżby skarga przestraszyła i cheaty poszły w odstawkę :v? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) chopie wstałem godzine temu daj sie rozgrzać co?zimne łapy mam wczoraj cały dzień grałem to byłem rozgrzany wynika to np z przemęczenia dobra jak chcesz gadać to zapraszam dc/ts a nie bedziemy na forum pisać bo freewarny aha i jeszcze jedno ignorowałem cie bo cie zmutowałem Edytowane 2 Maja 2021 przez BotKozaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Dobra @ SK4N3RTo masz coś usefull do skargi, możesz połączyć nie musisz, dwa dodatkowe dowody :v. 1. Filmik z JB na którym mówi do rajka, że chętnie boostnie go na mmie grając na hehe czitach Sory że tak nagrany ale komputer gówniak td. 2. Tutaj podrzucam konto z vacbanem: https://steamcommunity.com/id/maniaczekpolska Jakby ktoś nie wierzył, dorzucamy oczywiście zdjęcie z obu kont tego oto pana. Spoiler Spoiler Myślę, że są to wystarczające dowody, oczywiście dwa linki leżą, jeśli ktoś chciałby zweryfikować :v. Koxem jesteś, idź się rozgrzać PS. Polecam usunąć konto ze znajomych :v Edytowane 2 Maja 2021 przez Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) każdy wie że mam konto z vac kiedyś sie odwaliłem i mam a to free boost to było dla beczki sarkazm zawsze jak grałem z rajkiem to otwierałem tabele widać już nic se nie można powiedzieć na serwerze bo przyjdzie taki jak ty i bedzie płakac Edytowane 2 Maja 2021 przez BotKozaczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 2 Maja 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 pomijam kille, ktore będą dla mnie normalne, bo za dużo pisania może być. 1;02-04 dziwny bieg, rzucil smoke pod nogi na midzie i biegl w kierunku boxow, przez ten bieg ciagle mial celownik na przeciwniku za smokiem i w niego ciągle strzela - taka se akcje 8;03 słyszy krok matiego, który nastpenie ustawia sie na ceglach kolo wejscia do okna od CT. Kozaczek sie krótko rozglada, a nastepnie wchodzi w dziure, wtedy gdy mati przestał patrzec na te o to okienko. - Fart/WH Dlaczego wiedząc, że tam chlop wchodzisz tam? przecież to bez sensu 13;35-39 zaczął robić jakiś dziwny pick, cwiczyl jakby jak sie wcelowac awpą (ze schodów) by wyjść od razu na pałac. Gdy matysiak już pickował wtedy mocniej zeedytowal sposob wcelowania(tak jakby juz to mial wycwiczone) i spickowal biednego matiego - dziwne troszke, ze nagle mu wyszlo. Po killku dalej probowal, ale wciaz nie trafial w palac 15;51 teraz pierw ze schodow spickowal rampe - wczesniej tego nie zrobił, gdy tam nie bylo rywala 15;56 powtórka z 13;39. Probował, probował, ale gdy przeciwnik znowu sie pojawil w tym miejscu znowu mocniej zmienil położenie celownika i wyszedl wcelowany, a potem(tzn. po zabiciu przeciwnika) znowu pickowal juz na pusty palac ;v Powiem tak, zacząłeś trollować gdy nie było admina - to znaczy był, ale na ukryju. Bałeś się czegoś? Raz grałeś jak gówno, raz pickowales jak bóg, a w innych momentach próbujesz robić nieudane bhopy gdy przeciwnik Ci może wyjść z każdej strony. Według mnie te trollowanie potwierdza, że coś masz. Skoro jesteś taki wybitny to czemu gdy admin cie ogląda nie grasz normalnie. Te picki wyglądały jak na usprawiedliwienie. Dlaczego? Bardzo prosta odpowiedź, żeby moc powiedzieć:" ej halo, ale ja tu caly czas tak pickowałem"@ Ciosek dzięki za pomoc w analizowaniu demka ;v wh.@ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) skąd miałem wiedzieć kto ma admina i kiedy mnie ogląda xd ? nikt sie nie chwali serwery są po to tak ? do nauki probowałem se rózne piki na rampie sprawdzałem swoje bh dziwne ? lepiej tu niż na zwykłym mm Edytowane 2 Maja 2021 przez BotKozaczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoszenie zostało przyjęte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi