Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Admina

Udostępnij

Kokonek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nie posiadam

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Tetsuya
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Potężny Admin Tetsuya mi daje muta na 60 min za powiedzenie - POTĘŻNY ADMIN, dodatkowo każę włączyć zabawę z powodu domniemanych freekilli ponieważ było tt mówi tt ginie do odwołania potem pozycja buntu w celi Sok Ananasowy otwiera cele odlicza i admin twierdzi że nie mieli żadnych poleceń oprócz tt mówi tt ginie ponieważ było ono ostatnim poleceniem. Czyli admin nie ogarnia i daje muty za pochwałę admina ponieważ jak dla mnie słowo potężny nie jest w żaden sposób prowokacyjne.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB1

Data i godzina zdarzenia: 26.04.2021 18:34
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) Demko z mapy jb_finland runda chyba 7 z fk i 8 z mutem
Dodatkowo runda 11 nadużywanie mikrofonu itp

Edytowane przez Kokonek
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 2
  • Haha! 1

Godzinę temu, Kokonek napisał:

Potężny Admin Tetsuya mi daje muta na 60 min za powiedzenie - POTĘŻNY ADMIN

Zważając na to co kiedyś działo się na forum jest to dla mnie prowokacyjne wyrażenie w stosunku do mnie i Ty bardzo dobrze o tym wiedziałeś. W tym momencie jakby sam się przyznałeś do winy w skardze. :monkaThink::pepelmao:

• Lubię to! 3

24:57 - sok ananasowy wypowiada polecenia "TT mówi, TT ginie, pozycja buntu w środku celi"  po czym wypowiada same "pozycja buntu w środku celi, TT mówi, TT ginie"

Tutaj akurat @logo713x13.pngTetsuyazrobiłeś źle pkt 10. w regulaminie mówi "Jeżeli zakaz lub nakaz prowadzącego nie jest do odwołania obowiązuje on tylko do następnego polecenia.

Punkt ten nie obowiązuję podczas pierwszych poleceń wydawanych przed otwarciem cel."
Faktycznie był kiedyś punkt, że pozycja buntu odwołuję wszystkie nakazy i zakazy lecz teraz go nie widzę, nawet w terminologii jest tylko "11. Pozycja buntu - Nakaz "kucnij przytrzymaj", nakaz patrzenia się maksymalnie w dół oraz totalny bezruch.", gdzie nie ma żadnej mowy o odwołaniu nakazów i zakazów ;/, ale i tak jeden punkt gryzłby się z drugim.

Początek następnej rundy - @ Kokonek- "Macie, bo mi Admin da bana" po czym "POTĘŻNY ADMIN" Wcale to nie było prowokacyjne :D ^^. Popełniłeś błąd, lub jeżeli Admin tak sądzi to się z nim nie kłóć i nie działaj dalej na swoją szkodę. Taka porada ode mnie ;)  - [SourceComms++] [Ninja] Tetsuya: Wyciszono Kokonek na 60 minut (powód: prowokacja). - słuszny.
@logo713x13.pngTetsuyatutaj też nie wchodź w kłótnie z Graczami tylko na spokojnie z nimi rozmawiaj, nie ma sensu wyzywać, czy się obrażać. Skoro według Ciebie tak zrobił to albo daje zabawę albo CTBAN proste.

Zostawiam jeszcze do weryfikacji dla Żółtych.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności