MrWhite Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Propozycja to: Nowa rzecz Treść: Zakaz robienia multikont na serwerach. Niekiedy jest taka sytuacja, gdzie osoby które mają muta wchodzą na MK i trzeba je znów mutować, lepiej np. dać perma niż użerać się cały czas z taką osobą co muta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Najlepiej po wejściu na multikonto instant ban na main koncie. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jestem na tak. Osoby, które zostały już wiele razy ukarane wchodzą na inne konta przez co nie do końca wiadomo na ile dać mu daną karę w przypadku ponownego złamania regulaminu itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jestem na nie, ponieważ prawie nikt tego nie robi. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 mozna bylo by wprowadzic cos jak IP ban/mute/gag/silence ale duzo bawienia sie z tym takze na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Totalne nie. Wyniknie z tego jeszcze więcej problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Albo na przykład jak ktoś dostał perma za czity to może sobie wg. Regulaminu zrobić Multikonto i grać xd Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 skąd będziecie wiedzieć czy właśnie ta dana osoba weszła na MK jeśli się nie będzie się odzywać ani nic? a po drugie jak piszecie ban na IP i te sprawy to jeszcze mam brata co gra na tym samym IP i co wtedy? hm? NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Na nie. Jak tak się czepacie tego to dodać pkt. Coś w stylu: Gdy osoba posiadająca bana/gaga/muta wchodzi na serwer z innego konta, administracja zastrzega sobie powielenie blokad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 tak tak tak i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akumo Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Z doświadczenia wiem, że to się nie do końca sprawdza, podobnie jak @ easyy niestety jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi