Kostek* Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Nick: Kostek* Nick oskarżonych: Hemoglobina, Kondzio. Opis: dużo fkk i to bardzo dużo. I nadużywanie mikrofonu przez 2 wardenow. Glubia się w poleceniach. Dowody: jb_boxer_f1 godzina 18:04. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Tak mogły być fk ale mi się wydaje że wszystko zrobiliśmy zgodnie z poleceniami tak poza tym nie byłem pewien czy zrobiłem fk więc dałem sobie ct bana na 60 min na wszelki wypadek więc nie wiem o co się prujesz Edytowane 3 Marca 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 3 minuty temu, Hemoglobina napisał: Tak mogły być fk ale mi się wydaje że wszystko zrobiliśmy zgodnie z poleceniami tak poza tym nie byłem pewien czy zrobiłem fk więc dałem sobie ct bana na 60 min na wszelki wypadek więc nie wiem o co się prujesz Dałeś sobie ct bana po skardze i na następnej mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Nie po skardze na następnej mapie dałem sobie ct bana wtedy skargi jeszcze nie było Edytowane 3 Marca 2019 przez Hemoglobina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 hemoglobina (14:58) 1 FK: odwołałeś bezruch pompce biceps i kazałeś dołączyć do pozostałych więźniów; pompka dołączył i skakał wokół nich; nie miał bezruchu a Ty go za to zabiłeś hemoglobina (15:26) 1 FK: dałeś ostatnią reakcję na wybieranie (podskocz) i zabiłeś ostatnią osobę, która podskoczyła.- pomyliły Ci się komendy (zamiast na zabijanie, dałeś na wybieranie) kondzio (26:25) 2 FK: zabiłeś osoby, które ustawiły się na markerze; myślałeś, że we wcześniejszym poleceniu dałeś bezruch do odwołania, lecz takiego polecenia nie było hemoglobina (26:25) 2 FK: j/w kondzio (27:57) 2 FK: dałeś polecenia, które nie były do odwołania; później wydałeś kolejne polecenia i zabiłeś tych, którzy je wykonali hemoglobina (27:57) 3 FK: j/w podsumowując: kondzio 4 FK- CT ban na 180 minut hemoglobina 7 FK- CT ban na 360 minut oczywiście hemoglobine zostawiam rangom wyższym @ Yamakashi @ tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 @ Hemoglobina otrzymuje ostrzeżenie bo nie złamał on regulaminu admina lecz po prostu wykonał FK, za co się ukarał co prawda nie tak jak powinien, ale nie wiedział że zrobił ich aż tyle a nie może wierzyć terrorystom na słowo. Proszę tylko o większe zważanie na swoje słowa i zapamiętywanie wydanych poleceń, bo następna sytuacja bedzie karana degradacja, gdyz wciaz jestes na okresie próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi