Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga jb

Udostępnij

Kostek*

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mogły być fk ale mi się wydaje że wszystko zrobiliśmy zgodnie z poleceniami tak poza tym nie byłem pewien czy zrobiłem fk więc dałem sobie ct bana na 60 min na wszelki wypadek

więc nie wiem o co się prujesz

Edytowane przez Hemoglobina

3 minuty temu, Hemoglobina napisał:

Tak mogły być fk ale mi się wydaje że wszystko zrobiliśmy zgodnie z poleceniami tak poza tym nie byłem pewien czy zrobiłem fk więc dałem sobie ct bana na 60 min na wszelki wypadek

więc nie wiem o co się prujesz

Dałeś sobie ct  bana po skardze i na następnej mapie.

hemoglobina (14:58) 1 FK: odwołałeś bezruch pompce biceps i kazałeś dołączyć do pozostałych więźniów; pompka dołączył i skakał wokół nich; nie miał bezruchu a Ty go za to zabiłeś
hemoglobina (15:26) 1 FK: dałeś ostatnią reakcję na wybieranie (podskocz) i zabiłeś ostatnią osobę, która podskoczyła.- pomyliły Ci się komendy (zamiast na zabijanie, dałeś na wybieranie)

kondzio (26:25) 2 FK: zabiłeś osoby, które ustawiły się na markerze; myślałeś, że we wcześniejszym poleceniu dałeś bezruch do odwołania, lecz takiego polecenia nie było

hemoglobina (26:25) 2 FK: j/w

kondzio (27:57) 2 FK: dałeś polecenia, które nie były do odwołania; później wydałeś kolejne polecenia i zabiłeś tych, którzy je wykonali

hemoglobina (27:57) 3 FK: j/w

podsumowując:
kondzio 4 FK- CT ban na 180 minut
hemoglobina 7 FK- CT ban na 360 minut

oczywiście hemoglobine zostawiam rangom wyższym @ Yamakashi @ tos1ek

@ Hemoglobina otrzymuje ostrzeżenie bo nie złamał on regulaminu admina lecz po prostu wykonał FK, za co się ukarał co prawda nie tak jak powinien, ale nie wiedział że zrobił ich aż tyle a nie może wierzyć terrorystom na słowo. Proszę tylko o większe zważanie na swoje słowa i zapamiętywanie wydanych poleceń, bo następna sytuacja bedzie karana degradacja, gdyz wciaz jestes na okresie próbnym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności