Skocz do zawartości

no to moja historia i lekturka o arenie

Udostępnij

NiceOne

Rekomendowane odpowiedzi

no więc tak

kiedyś na randomowym serwerze, nie areny, poznałem pewnego ziomeczka z którym się zakolegowałem, mowa o ???, pytajnik - jak kto woli. Po jakimś czasie grania z nim dał mi ip na drv1 cs 1.6 areny, od czasu jak wbiłem na ten serwer zacząłem na nim grać dzień w dzień, było to na początku 2014 roku kiedy to były tylko serwery cs 1.6 na sieci i 1 forum areny skilla. Na początku nie ogarniałem, cały czas mnie zabijali, denerwowałem sie bo 1 raz widziałem taki serwer na oczy, ale pomimo tego i tak na nim siedziałem, kilka tygodni później zacząłem przesiadywać na forum, też to była nowość dla mnie bo nie wiedziałem, że taka społeczność panuje w takiej grze, złożyłem w końcu podanie na admina i udało mi sie dołączyć do grona adminów na serwerze, był to mój 2 admin w życiu i moje doświadczenie było strasznie zielone ale sie cieszyłem z tego powodu bo obecni admini którzy tam grali byli bardzo pomocni, w czym miałem problem to zawsze miałem na to odpowiedź i co chwile dowiadywałem sie czegoś nowego, potem zacząłem pogrywać na reszcie serwerów areny, na dust mapsie na którym również udało mi sie zostać adminem. Po jakimś roku grania zrobiłem sobie przerwę od csa i powróciłem tutaj ponownie jakoś w dalszej połowie 2015 roku gdzie już było nowe forum, nabijałem aktywności na serwerach i składałem kolejne podania, miałem admina na cod modzie [*], drv2, drv3 [*] i drv1, przez bardzo długi czas i moje doświadczenie stawało sie już bardzo dobre, na forum zacząłem również bardzo dużo przebywać, udało mi sie dostać na stanowisko moderatora, niestety na bardzo krótki okres czasu przez własną głupotę, później parę razy byłem w UBT lecz po jakimś czasie rezygnowałem bo nie było na to czasu i po prostu wróciłem do zwykłego adminowania bo czułem sie w tym najlepiej, po jakimś czasie grania Vasto zaoferował mi pozycje majora na drv1, byłem wtedy w szoku że akurat to ja taką propozycje dostałem, oczywiście się zgodziłem i byłem tym majorem również przez długi czas, kilka miesięcy później miałem majora na drv3 którego miałem już krócej, zrezygnowałem z niego z powodu małej aktywności graczy na serwerze i kolejny raz zrobiłem sobie przerwe od csa jakoś w 2017 roku.

Teraz znowu zacząłem grać od jakiegoś miesiąca i znowu wylądowałem na stanowisku admina z czego jestem zadowolony i mam nadzieje że będzie tak panować jak najdłużej

podsumując całą opinie, całe doświadczenie oraz wiedze jaką posiadłem o csie pozyskałem z areny, poznałem mase świetnych osób, z niektórymi mam kontakt do teraz, dostałem wiele szans które wykorzystałem na dobre i bardzo z tego faktu jestem zadowolony więc dziękuje za wszystko co tutaj mnie spotkało i mogę śmiało powiedzieć że arena to najlepsza sieć na jaką mogłem trafić, pomimo tego na forum cały czas trafiały nowe osoby, które również wchodziły wyżej ze stopniami i dzięki takim osobom sieć stoi cały czas na dobre oraz dzięki właścicielom którzy cały czas dbali o to wszystko i dawali ludziom szanse żeby mogli sie rozwijać i pchać forum i serwery do przodu, dzięki temu przez te wszystkie lata zaledwie z paru serwerów cs 1.6 zrobiła sie ogromna sieć serwerów cs go i niestety garstka tego 1.6 ale jak widać, zmiana oczywiście na wielki +

miejmy nadzieje że będzie to trwało jak najdłużej a nawet aż do usranej śmierci :P POZDRO

także to by było na tyle

Cytat

• Lubię to! 1

• Pawel zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności