Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Noo siedzę na serwerach areny można powiedzieć już 3 rok zaraz będzie mijał (na forum 0,5 roku) więc warto by napisać opinie No zacznijmy od tego że pierwszym serwerem który spotkałem był only dd2 (teraz only mirage) szczerze wybrałem akurat ten serwer głównie dla tego że to był only dd2 i że były skiny do broni pod !ws Co mi się podoba w arenie ? +Fajne community +Różnorodność serwerów od serwerów typowo dla zabawy i family friendly content typu: JB, DeathRun lub HNS (i ewentualnie cod mod i base builder) po typowo tryhard typu only mirage lub 3maps. +Dobra administracja +Joski To może teraz minusy jakie zauważyłem (nie tylko ja) -Podobnie jak w opinii u easyyego też zauważyłem gonienie topki jak by był to święty graal -Duże tryhardowanie na serwerach typowo zabawowych -Bezsensowne skargi które tylko zapychają forum -Raven nadal w @WeedTeam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Świetna opinia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Kurde jestem w wadach i zaletach ;o. Kozak opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 A o mnie zapomnial ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 yyy tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Dobra opinia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Fajnie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Oo i to się nazywa OPINIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Fajna opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Fajna opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Dobra opinia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Fajna opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥Marcinek♥♥ Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 No i to jest Dobra opinia z + i -, A nie masno ni Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi