Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

REGGIN

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/regginP/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/malcuch

Nick oskarżonego: malcuch
Opis sytuacji: Nowy major drv1 faworyzuje swoich kolegów nadając im admina bez żadnej aktywność czyt. jakiejkolwiek. Killerek ma 61 minut przegranych na serwerze co wydaje mi się że nie jest ani trochę dobrym kandydatem na rangę administratora na serwerze DRv1. Grzechu to samo, wszedł na serwer na godzine i cyk admin (ok). Trzecią osobą która dostała admina posiadając zalewnie 2.5h aktywnoscie jest Kil33r. Tak wiem że jeżeli serwer ma mniej niż 5 adminów można przymknąć oko na wymagania, ale tak czy siak osoba co nie ma kilku godzin na serwerze i nikt jej nie zna nie jest dobrym kandyatem. Zamiast poczekać i zobaczyć jak dana osoba zachowuje się na serwerze to woli przyjmować podania po kilku godzinach( kilkerek po 1h, grzechu po 5,5). Skoro ma być to nowa odświeżona ArenaSkilla pomyślał bym nad doborem m@. Dodatkowo miesiąc temu malcuch reklamował swoja sieć  serwerów csgo na discordzie jakiegos youtuberka (ss poniżej a dokładniej w spoilerze , była skarga ale odrzucona za brak dowodów itp, lecz ja posiadam dowowdy). No i co do killkerka to na tym forum "csdeathskill.pl" miał jakiegoś tam m@. No i dodatkowo mamy już wieczór a killerek nawet na serwerze nie był dzisaj co po prostu świadczy o tym że leci po rangi a serwer mu lata koło sami wiecie czego. Zapomniał bym, szkoda że nikt do niego sie nie pruje ze daje adm komus bez aktywnosci tak jak do gacka.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) DeathRunV1

Data i godzina zdarzenia: nie dotyczy
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) ss

Spoiler

dowody1.thumb.png.530df21bcaeeabdd87329a53dd9b2029.pngimage.png.f5cdaaf2ce0b0d6a5cb109628384c58c.pngdowody2.thumb.jpg.6759dfb9a5389d596c31a73ebe8911cb.jpgimage.png.1a83707041637a64ae3aad05a99c402c.pngimage.png.a0776bdb7130b0a15e336c8da733cf91.pngimage.png.185e387471429c50fc02522e775af772.pngdowody3.thumb.jpg.4546db9134b081a7a4351de907eeff2a.jpg

,

Edytowane przez REGGIN
  • Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 2
  • Haha! 5

Nie faworyzuję, admini których na ten moment przyjąłem grają na serwerze i tak jak napisałeś był jeden admin na serwerze więc lekko przymknąłem oko na aktywność. Wszyscy admini z niższą aktywnością dostali okresy próbne na dwa tygodnie aby ich sprawdzić. Killerek oraz Grzechu są adminami na DRv2 i obserwowałem już wcześniej przez jakiś czas jak sobie radzą na DRv2 jako admini i radzą sobie całkiem nieźle, więc dlatego wiedziałem że można dać im tu szanse. Co do Kil3ra to nie znamy się, jest on nowy lecz ogarnięty. Poprosił mnie o to abym przyszedł do niego na chwile na ts pogadać. Z tej rozmowy dowiedziałem się że jest ogarniętą i miłą osobą która umie pomagać graczom, także gra na serwerze. Więc też dostał ode mnie szanse.

Byli oni jedynymi kandydatami a był na serwerze 1 admin. Po to jest okres próbny żeby ich sprawdzić.

Co do mojej sieci to została ona usunięta już dawno, miała tylko forum i nic więcej.

Chciałbym jeszcze dodać że nie faworyzowałem i nie faworyzuję nigdy. Killerka i Grzecha znam z DRv2 lecz nasz kontakt jest praktycznie zerowy.

Edit:

REGGIN napisał 

gubisz się. Po 2 jak ich obserwowałeś skoro nie miałeś żadnego powody aby to robić x_D

A czemu nie? Byli nowymi adminami i byłem ciekawy.

Po co Ci 6 adminów na serwerze gdzie dziennie gra max 6-6.5 osoby według gametrackera. 

Może za twoich czasów @logo713x13.pngREGGIN , wczoraj i dzisiaj co chwile było po prawie 15 osób :) 

Gdy Domcia była Majorem na Arenie 1vs1 i gdy Ciosek napisał podanie w szybkiej rekrutacji to przyjęła mu chyba w niecałą godzinę (na pewno strasznie szybko) a Ciosek miał zerową aktywność. Domci nikt wtedy nic nie mówił. Ale gdy ja przyjmuję ludzi którzy grają na serwerze i będą grać to już jest problem.

Edytowane przez malcuch
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 3
  • Haha! 2

8 minut temu, malcuch napisał:

Killerka i Grzecha znam z DRv2 lecz nasz kontakt jest praktycznie zerowy.

8 minut temu, malcuch napisał:

illerek oraz Grzechu są adminami na DRv2 i obserwowałem już wcześniej przez jakiś czas jak sobie radzą na DRv2 jako admini i radzą sobie całkiem nieźle, więc dlatego wiedziałem że można dać im tu szanse. Co do Kil3ra to nie znamy się, jest on nowy lecz ogarnięty

gubisz się. Po 2 jak ich obserwowałeś skoro nie miałeś żadnego powody aby to robić x_D

DRv2 nie ma nic do DRv1, nadając im rangę bez aktywności itp złamałeś 3 punkty regulaminu major admina
- 2. Posiada prawo do przyjmowania i odrzucania podań na Admina w dziale swojego serwera zgodnie z regulaminem lub zaleceniami Właściciela Sieci/Opiekuna Serwera.  - Jestem pewny że nie uzgodniłeś tego z Czerwonymi
- 8. Zakazuje się mu łamania regulaminu serwera., złamałeś go nadając im rangi.
- 11. Każdy major ma przestrzegać wymagań w podaniach na admina i nie robić wyjątków dla graczy.
A punk 11 chyba najbardziej wyjaśnia powód skargi.

Dodatkowo we wrześniu dostałeś dengu od Avgariata za scam:pepega: polecam

Edytowane przez REGGIN
  • Lubię to! 3
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

Przepraszam że się wtrącam Ale została użyta tutaj moja osoba, rozmawiałem z @ malcuch doradziłem mu trochę rzeczy, spytałem go czy dałby mi szansę powiedział że da mi na okres próbny więc w czym problem? Nie przejdę go to najwyżej dostanę degrada i nic ci do tego. Od tego jest major on zarządza kogo przyjmuje do swojego zespołu. To pierwsza sprawa poza tym jak możesz pisać skargę na osobę która zdaje się ogarnięta na każdy temat da się z nim porozmawiać, chłopak się stara jak może ożywić serwer. Z tego co mówią na ts/serwerze każdego próbujesz ,,gnębic z v1" w co wierzę bo jak złożyłem podanie odrazu dałeś smutno mi I innym też każdy mówi że wynika to z starty Twojego majora czyli tłumacząc (spłakałes się). To w sumie tyle odemnie 

• Haha! 5

39 minut temu, Kil33r napisał:

Od tego jest major on zarządza kogo przyjmuje do swojego zespołu

Regulamin jest od tego żeby go przestrzegać (change my mind)

Z tego co mówią na ts/serwerze każdego próbujesz ,,gnębic z v1"

wymieniaj nickami, (wulli? czy moze adibo?) są to tylko 2 osoby które jak ty to ujmujesz gnębię. 

(spłakałes się)

nie

Muszę zapytać, mowisz ze miałeś admina na innej sieci serwerów (ok), lecz czemu juz tam nie grasz? "Gnębili cię" bo wtrącasz się w nie swoje sprawy. Wypominać mi nie trzeba co zrobiłem a czego nie, lecz przynajmniej stosowałem się do regulaminu, czego nie moża powiedzieć o was. 

Godzinę temu, malcuch napisał:

Edit:

REGGIN napisał 

A czemu nie? Byli nowymi adminami i byłem ciekawy.

Zamiast edytować posty po 10 minutach może napisz odpowiedz kolejną, a nie czekaj warna dostaniesz za to że nic nie wnosisz no tak:pepega:.

Byli oni jedynymi kandydatami a był na serwerze 1 admin. Po to jest okres próbny żeby ich sprawdzić.

Po co Ci 6 adminów na serwerze gdzie dziennie gra max 6-6.5 osoby według gametrackera. 
Zawsze można poczekać dzień może 2 na decyzję a nie godzinę. 
Dam Ci przykład. Tomsonek złozył podanie na admina gdy na serwerze było z 6-7 adm tak jak teraz gdy ty jesteś, lecz nie dostał go po godzinie, tylko czekałem kilka dni (chyba 5) żeby nadać mu rangę i go sprawdzić.

Co do Kil3ra to nie znamy się, jest on nowy lecz ogarnięty

Udowodnij, gra na serwerze 2 godziny i od razu można powiedzieć że jest ogarnięty. To samo kiedyś myślałem o wullim a widzisz myliłem się. Z gadki każdy może być ogarnięty, zobaczymy, czas pokaże jaki on ogarnięty jest.

Edytowane przez REGGIN
  • Lubię to! 1
  • Haha! 6

Teraz Ty nic nie wnosisz do tematu.

Przez SK4N3R,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności