SebOwieczka Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nick: SebOwieczka Imię: Sebastian Wiek: 22 (98') Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: W życiu nie dostałem muta, gaga, bana na Arenieskilla. Regulamin serwera, z którego jest 90% skarg, znam do perfekcji. Potrafię szybko działać i rozwiązywać problemy. Nie boje się postawić nawet "największej rybie", jeśli tylko złamie regulamin. Doświadczenie w ocenianiu demek: Bardzo często oglądam demka, głównie z jailbreaka, gdy mam wolny czas. Zdarzyło się nawet rozpisywać skargi Jak długo gram w CS:GO?: 8 lat prawie Ile czasu poświęcam forum dziennie: Odświeżam forum co 15 minut i przeglądam czy jest coś nowego w najważniejszych dla mnie działach xD Znajomość SM: 6 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/sebalkepl Kontakt: Facebook, Discord, Steam, Ts, Telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebo tak ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak + doswiadczenie + znajomość regulaminu +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Aktywny, ogarnięty, potrafi rozpisać demka i zna regulaminy ^ tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 ta +aktywność +wiek Teraz, Mikru napisał: potrafi rozpisać demka i zna regulaminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nie -lepsi kandydaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 nie bedzie faworyzacja kolegow taka jaka jest na jb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Inni kandydaci pokazują co umieją a ty nie więc nie wiemy czy będziesz dobry Na nie -wiek - możliwa faworyzacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Tak +wiek +aktywny +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +staz +wiek +ogarniająca osoba -czas -dzieci będą płakać o faworyzacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +doswidczenie +wiek +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) Na tak +wiek +aktywność Edytowane 22 Marca 2021 przez malcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 41 minut temu, kacper napisał: nie bedzie faworyzacja kolegow taka jaka jest na jb zajmij się lepiej adminowaniem -staż Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotKozaczek Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) +kocur totalny +ogar(wie co robi chłopak) +wiek jestem na tak Edytowane 22 Marca 2021 przez BotKozaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak - faworyzacja + wiek + aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 2 Miesiące temu bym dał na tak ale sie mocno zmieniłes ;- Nie -fawora koleżków z tska jeśli chodzi o nadawanie kar +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 na tak +wiek +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 -mocna konkurencja +ogarnia Tak 1 godzinę temu, gustawo napisał: -fawora koleżków z tska jeśli chodzi o nadawanie kar 3 godziny temu, chakra napisał: - możliwa faworyzacja Wy coś mówicie o faworyzacji. XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +Ogarnia +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Na tak +wiek +doświadczenie Myślę że sobie poradzi w roli UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 na tak +ogarnia fest +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na tak +Ogarnia +Szef +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na tak +Wiek +Sm +znajomość regulaminu +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 +Ogarnięty +Wiek Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 tak +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi