Janek_ Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 (edytowane) Nick: Janek Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jestem aktywnym graczem i w niektórych godzinach brakuje adminow i chcialbym temu zapobiec. Poprawiłem zachowanie, nie dostałem żadnego commsa od 2 tygodni Doświadczenie w adminowaniu: admin na serwerze mc Jak długo gram w CS:GO? 1500 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-22 Link GT: GT1, GT2, GT3 Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: przechodze Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 14 Marca 2021 przez Janek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 33 minuty temu, Janek_ napisał: Doświadczenie w adminowaniu: admin na serwerze mc na nie - brak myślenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 34 minuty temu, Janek_ napisał: admin na serwerze mc wtf? +Aktywność +/- SM -Doświadczenie Na Okres Próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Na tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Na tak +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 17 minut temu, malcuch napisał: +wiek 15 minut temu, Killerek napisał: +wiek ?? Godzinę temu, Janek_ napisał: admin na serwerze mc Zawsze jakieś doświadczenie +aktywność -wiek -mutacja Podanie krótkie Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Jestem na duże nie +Wiek -wyzywa -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 na nie -admin mc xd -mutacja(przechodze xd) +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Godzinę temu, Janek_ napisał: admin na serwerze mc -sm nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 (edytowane) na tak +aktywność -admin mc? XD +da radę Edytowane 14 Marca 2021 przez czups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 na tak kozak fest +poczucie humoru +sm +podanie nie na odwal +dobra morda +ogarnia +zachowanie +ogarnia ct +dajcie mu admina albo was rozniose 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Nie Co ma mc do cs'a -sm +/- zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 59 minut temu, malcuch napisał: Na tak +wiek +aktywność ? 17 minut temu, Kutashi napisał: na tak kozak fest +poczucie humoru +sm +podanie nie na odwal +dobra morda +ogarnia +zachowanie +ogarnia ct +dajcie mu admina albo was rozniose ?? Na nie Brak mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Okres próbny +/- wiek -mutacja +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacobbb Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Okres próbny +/- wiek -mutacja +/- +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) Na Tak Dobra morda Poprawił zachowanie SM Wiek Ogarnia CT Nie widziałem złych zachowań, poprawił się. Ale admin na serwerze mc to małe doświadczenie Edytowane 15 Marca 2021 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Na tak +Janek poprawił zachowanie +Ogarnia +no i był adminem mc to ogarnie fest XDXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 -mutacja +/- zachowanie -doświadczenie -sm Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wscieklykaczor Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Na okres probny -/+zachowanie -/+doświadczenie +ogarnia +Sm -denerwuje sie szybko xD admin mc xDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Byłeś administratorem na serwerze mc, może wymieniłbyś łaskawie jakieś szczegóły? Bo równie dobrze mógł to być serwer bez domeny twojego koleżki na którym grało 0 osób, to żadne doświadczenie. Następnym razem sprecyzuj się inaczej i określ się dokładnie bo to jest bez sensu. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) jestem na nie -sm -wiek -szybko sie denerwuje Edytowane 24 Marca 2021 przez Nitos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Pewnie że tak +ogar +poprawa +będzie mnie faworyzował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 tak + ogar W dniu 14.03.2021 o 21:56, rajek1910 napisał: Co ma mc do cs'a to że w mc jest trudniej będąc adminem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi