Kutashi Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198352654476/ Link do steam oskarżonego: naiz - https://steamcommunity.com/id/nzipl tetsuya - https://steamcommunity.com/id/TetsuyaAdas Nick oskarżonego: Tetsuya, Naiz Opis sytuacji: No to generalnie napewno każdy z serwera jakim jest jb kojarzy te chińsko koreańskie znaczki wysyłane w celu zlikwidowania czatu, a więc wysłałem to tylko raz gdy wbiłem na jb, po chwili wysłał to również setka, dostaliśmy ostrzeznie, 2 min po kokonek to wysłał w celu sprawdzenia czy to będzie mu działać, przeprosił itd, nagle dostaje gaga kokonek setka i ja, przypomne, że admin mnie wcześniej upomniał i nie można tak robić, że dostaje upomnienie i po chwili gaga. druga sytuacja tyczy się tego, że piszę spokojnie jak normalny gracz na u@ z tetsuya i naizem o tej sytuacji, że nie mogą tak zrobić itd. Nagle z dupy dostaje bana na 90minut XD jakim trzeba być przykrym człowiekiem, żeby nawet nie wyjaśnić sytuacji tylko zostawiać z banem, więc oczekuję pomocy tutaj i napewno nie od tych dwóch c**** tylko od jakiegoś porządnego kolegi/koleżanki z forum który/która napewno zasłużył/a na swoją posadę jako UBT, nie to co niektórzy także proszę, aby Naiz nie rozpatrywał skargi, gdyż zostałem już postraszony, że jak napisze skarge to odrazu ją odrzuci Serwer: Jailbreak Data i godzina zdarzenia: Mniej więcej 22;50 Dowody: demo z mapy jb_snow_v2 22;50 SERDUSZKA MILE WIDZIANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Dodam równiez żeby nie pisać kojelnej skargi, tetsuya nie wykonał życzenia na tej samej mapie (ok. 3 rundy potem) bo życzenie było żeby dać zabawę Knife fight a Tetsuya sobie odpalił chowanego. 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 03/03/2021 - 22:54:29: Chat [THC] Tigersclaw: ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽� 03/03/2021 - 22:54:33: Chat s3tka: ﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ďż˝ -w tym momencie poszło ostrzeżenie odemnie 03/03/2021 - 22:54:51: Chat [SZEF] Kokonek: ﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ ﷽﷽﷽ -tutaj poszły gagi od Tetsuyi, nie mam najmniejszego problemu z tym, że dał te gagi po moim ostrzeżeniu 22:55:25 [THC] Tigersclaw: @nie mozesz tak zrobić [THC] Tigersclaw: @daĹ‚eĹ› ostrzeĹĽenie, przestaĹ‚em wysyĹ‚ać binda (wyslalem tylko raz) i dostaje gaga za kolege? [THC] Tigersclaw: @nie moĹĽesz tak zrobić i nie zaprzeczaj, usuĹ„ gaga bo jest niesĹ‚usznt [THC] Tigersclaw: @albo dajesz ostrzeĹĽenie albo gagujesz, dales ostrzeĹĽenie to nie mozesz juz gagować [THC] Tigersclaw: @? [THC] Tigersclaw: @jakiego gaga [THC] Tigersclaw: @ten gag za spam jest niesĹ‚uszny [THC] Tigersclaw: @ale daĹ‚eĹ› juĹĽ ostrzeĹĽenie to nie mozesz nagle zmienić zdania xDDDD [THC] Tigersclaw: @dobra wysrane mam oceni to ubt, albo ja mam racje albo ty [THC] Tigersclaw: @ja mysle ze gag nie sluszny ale no wiesz [THC] Tigersclaw: @ale mnie nie obchodzi naiz 22:58:17 [THC] Tigersclaw: @mowie o kimĹ› kto nie faworyzuje z ubt - w tym momencie poleciał ban za spam u@ jeżeli dałem upomnienie, a inny admin dał commsa, to jeżeli nie mam nic przeciwko, to jest to jak najbardziej słuszne o co pytałem m@. gag jak i ban jak najbardziej słuszny, także następnym razem może zamiast pisać skargi znowu będziesz chciał powiedzieć co o mnie myślisz w wiadomości prywatnej niczym "przykry człowiek". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) Słuchaj zacznijmy od tego, że spam to nie potrzebne wiadomości a to, że pisałem z tetsuya normalnie jak człowiek z człowiekiem to inna rzecz, jakby ci ktoś podzielił rozprawke na pare części to uznał byś to za nieważne? A jeśli wyskoczysz zaraz z tym, że "ojojojj tigerku, regulamin pokazuje to, sramto" ch*j mnie obchodzi i wiem dobrze co to jest definicja spam pozatym czy jest na Arenaskilla.pl jakiś normalny admin który potrafi przyznać się do błędu, bądź nie faworyzować, albo przynajmniej konwersować z kimś? nie dorównujesz mi do niczego, a to, że się ugadałeś z tetsuya, że mu wybaczysz to znaczy tylko o tym jaki jesteś zależny i faworyzujesz, bo przecież jakbym ja zgagowal to byś nie wybaczył co nie? :)) i zacytuje znów swoje słowa z przed paru tygodni "W realu bronił byś się pięściami czy gagiem/mutem?" Jak zawsze serducha mile widziane A i dodam tylko tyle, że twoi pseudo koledzy lubią Cię tylko dlatego, żebyś nie dawał im kar tak jak mi Edytowane 4 Marca 2021 przez Kutashi 1 4 Zakazane jest proszenie o reputację w postach i we wpisach. Sam post też niewiele wnosi do skargi - stosuj się do regulaminu forum, żeby i tutaj czegoś przykrego nie dostać. Przez SK4N3R, 4 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MordoWez Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Wydaje mi się że jeżeli dwóch adminów było na serwerze i została ci nadana kara to jest ona słuszna ale to juz stwierdzi ubt 1 1 1 Nie wnosisz nic do skargi, spam. Przez bartaz, 4 Marca 2021, edytowane 4 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 11 czy tam 12 wiadomosci w ciagu 2-2,5min aby wyjasnic sytuacje nie jest wystarczająca, żeby dać bana + dąże do tego aby admini dopiero w ostatecznosci karali banem. Wg mnie Ban niesłuszny. Co do gaga, jest to po prostu błąd z dogadaniem się między adminami. Według mnie gag i tak był słuszny patrząc, że ostrzeżenie padło po pierwszym "wyczyszczeniu czatu" a inna osoba i tak to wkleila ;v. Skarga połowicznie przyjęta. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi