Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie ~Hubert2

Udostępnij

dunk

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: hubert
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dlaczego Ja? No to zacznę od tego że osoby które mnie nawet dobrze znają wiedzą, że jestem raczej osobą która jest pracowita i strasznie się staram, by dostać tą szansę na JailBreak'u. Wiem że wiele osób nie jest za tym bym otrzymał admina ale bardzo chcę się o niego starać! Są takie osoby w społeczności Areny które powiedzą że 'nie poradzisz sobie jak na moje zdanie' ale o tuż nie tym razem naprawdę staram się by jakoś zachowywać kulture czasami się zdarzy użyć wulgaryzmów ale rzadko jak widać przez ostatnie 14/16 dni nie dostałem commsa czyli jednak o coś się staram, a nie mam też ich tak dużo. Wiem że kilka błędów popełniłem i zrozumiałem i dało mi też to dużo do myślenia ale staram się to poprwić. Więc Pewnym swoim głosem myślę że poradzę sobie na tym stanowisku bez jakiś dużych problemów oczywiście czasami się jakiś znajdzię ale myślę że z grupą Administracji która aktualnie jest na JB uda mi się dogadać. Chcę wprowadzić na serwerze kulture [ wiemy jaka ona czasami bywa ], ale nie tylko rózne eventy bo wiemy że nie ma ich za wiele a ja z grupą administracji chciałbym wprowadzić co 1/2 tygodnie jakikolwiek event chociaż o te 5-10k waluty. Myślę że w jakiś sposób to polepszy serwer bo jak większość wie nie każdego stać, by sobie kupić chociaż najtańszy model lub pobawić się na ruletce. Nadal będę szedł za tym głosem by takie osoby jak ja powinny mieć szansę chociaż tego okresu próbnego! Sorki za kilka powtórzeń.
Doświadczenie w adminowaniu: Admin RT [ AS ], Admin JB [ Inna Sieć - kiedyś ]
Jak długo gram w CS:GO?: Około 2/3 lat - więcej w 1.6
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Dni zwykłe 7-18 21-23 Weekendy 12-18 24-2
Link GT: 

GT

AKTUALNY

STARY
Znajomość SM: 4-5
Link do profilu Steam: STEAM
Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Nie 
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności