dunk Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Nick: hubertWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dlaczego Ja? No to zacznę od tego że osoby które mnie nawet dobrze znają wiedzą, że jestem raczej osobą która jest pracowita i strasznie się staram, by dostać tą szansę na JailBreak'u. Wiem że wiele osób nie jest za tym bym otrzymał admina ale bardzo chcę się o niego starać! Są takie osoby w społeczności Areny które powiedzą że 'nie poradzisz sobie jak na moje zdanie' ale o tuż nie tym razem naprawdę staram się by jakoś zachowywać kulture czasami się zdarzy użyć wulgaryzmów ale rzadko jak widać przez ostatnie 14/16 dni nie dostałem commsa czyli jednak o coś się staram, a nie mam też ich tak dużo. Wiem że kilka błędów popełniłem i zrozumiałem i dało mi też to dużo do myślenia ale staram się to poprwić. Więc Pewnym swoim głosem myślę że poradzę sobie na tym stanowisku bez jakiś dużych problemów oczywiście czasami się jakiś znajdzię ale myślę że z grupą Administracji która aktualnie jest na JB uda mi się dogadać. Chcę wprowadzić na serwerze kulture [ wiemy jaka ona czasami bywa ], ale nie tylko rózne eventy bo wiemy że nie ma ich za wiele a ja z grupą administracji chciałbym wprowadzić co 1/2 tygodnie jakikolwiek event chociaż o te 5-10k waluty. Myślę że w jakiś sposób to polepszy serwer bo jak większość wie nie każdego stać, by sobie kupić chociaż najtańszy model lub pobawić się na ruletce. Nadal będę szedł za tym głosem by takie osoby jak ja powinny mieć szansę chociaż tego okresu próbnego! Sorki za kilka powtórzeń.Doświadczenie w adminowaniu: Admin RT [ AS ], Admin JB [ Inna Sieć - kiedyś ]Jak długo gram w CS:GO?: Około 2/3 lat - więcej w 1.6W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Dni zwykłe 7-18 21-23 Weekendy 12-18 24-2 Link GT: GT AKTUALNY STARY Znajomość SM: 4-5Link do profilu Steam: STEAMMikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 +SM +Aktywność +ogarnięty Co do zachowania poprawił się przez ostatni tydzień Jestem jak najbardziej na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Tak Można dać szanse + Wiek + Aktywność Edytowane 1 Marca 2021 przez rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasa18 Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Na nie -mutacja -wiek +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 na nie ? -mutacja jb to ciezki serwer i moim zdaniem sobie nie poradzisz na AS jako adm jb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Na nie -kłamiesz z wiekiem -mutacja nie ogarniesz JB bo jest tam ciężko Edytowane 1 Marca 2021 przez czups 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Na tak -mutacja +aktywnosc +ogarniety Edytowane 1 Marca 2021 przez Janek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Spróbujmy okres próbny (Na Tak) +wiek +aktywność +dobre doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 -mutacja -wiek +aktywnosc +sm można dac okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) czemu ty co tydzień masz inny nick? - zachowanie -mutacja nie Edytowane 1 Marca 2021 przez Kopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Na tak +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Na nie -Kłamiesz z wiekiem -Mutacja -wcześniejsze zachowanie (jak dla mnie admin nie może się tak zachowywać) -wydaje mi się że nie ogarniesz bo to jedak spory serwer 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Na tak +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Na tak +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Może i poprawiłeś ostatnio zachowanie, ale wg mnie 2 tygodnie to trochę za mało. Wcześniej dostawałeś commsy często. Jestem na nie. Edytowane 1 Marca 2021 przez Tetsuya 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Na tak +sm +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Na nie -kłamiesz z wiekiem -mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Można dać szanse okres próbny +sm -mutacja +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Na tak kazdy zasluguje na szanse +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Tak Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 +wiek +aktywnosc +ogar tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 : +zachowanie +ogarnia Spoiler Jest Dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 na tak +ogar +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 3 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 -Oglądając demko nie zauważyłeś niektórych sytuacji -wiek -zachowanie -mutacja +aktywność na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Okres próbny. Napisz do mnie podajac SteamID jak i link do profilu na FORUM Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi