Kostek* Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie podpunktu do regulaminu adminów. Treść: Moim zdaniem, jeżeli nie ma chętnych i ogarnietych osób do ct A na serwerze jest admin to musi on dołączyć do ct jako ogarnięta osoba. Edit: punkt w regulaminie mógłby brzmieć tak -Gdy na serwerze nie ma chętnych osób do ct, admin ma obowiązek dołączyć do drużyny (CT). Edytowane 28 Lutego 2019 przez Kostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Nie, nie bez powodu to usunięto, Admini specjalnie wychodzili z gry w takich momentach. Nie ma to moim zdaniem absolutnie żadnego sensu. Edytowane 28 Lutego 2019 przez raveN popraweczka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na nie nic to nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Byl juz taki punkt i admini wychodzili z serwera. Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Na NIE. 1 1 Oddałeś już swój głos odnośnie tej propozycji, spam. Przez raven, 1 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy_Kubus Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Było, nie sprawdziło się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi