raven Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Propozycja to: Zmiana wymagań na Moderatora. Treść: Tak jak powyżej, przydałaby się zmiana wymagań, skoro na ACT są one większe niż na Moderatora forum. Proponuję zmianę na: Aplikant musi mieć co najmniej 15 lat. Aplikant musi posiadać na swoim koncie co najmniej 150 napisanych postów. Aplikant musi być aktywny na Forum. Aplikant nie może posiadać żadnych warnów w przeszłości. Ostatnie wymaganie trzeba by było jakoś dobrze sformułować, a co do reszty to zmienia się tylko ilość postów. Aktywny użytkownik na spokojnie zrobi te 150, a nowych ludzi na forum od razu nie przyjmiecie na takie stanowisko, także można dodać tą większą ilość postów, aby takie osoby nie składały niepotrzebnie podań. Oznaczam @ xBonio, bo to on zazwyczaj zajmuje się tego typu sprawami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 YES PLEASE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Dodałbym dotego jeszcze: Konto na forum osoby aplikującej musi istnieć więcej niż 30 dni (przykładowa ilość dni, lepiej nawet gdyby było więcej). Co to jest 150 postów, gdy każdy piszę samo "tak" pod propkami lub podaniami. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Z tymi warnamo średnio, ale ogólnie na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem za tym, żeby było od 150 SENSOWNYCH postów. Ale co do propozycji do jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Popieram zdanie micha i ravena. Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 No co innego mogę powiedzieć jak TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Na Tak ale usunąłbym to z warmami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi