Pieseł Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Nick arennaskilla PieSe9ł Nick oskarżonego GetPower demko z mapy jb.facebook godzina 14.25 do 14.40 powód nadużywanie i przeklinanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Przeklinanie ✓ Nadużywanie x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Getpower przeklinal Ale nie nadmiernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Kolejna zabawa w UBT. Nie nadużywał, jedynie to przeklinanie, ale bez przesady. Dla mnie skarga do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Kolega ma permmuta więc można zamknąć https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:0:142856137&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) 16 minut temu, Joski napisał: Kolega ma permmuta więc można zamknąć https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:0:142856137&Submit Widzę, że ktoś tu się bawi i nadużywa władzy bo muta powinienem dostać po skardze. Edytowane 28 Lutego 2019 przez GetPower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 2 minuty temu, GetPower napisał: Widzę, że ktoś tu się bawi i nadużywa władzy bo muta powinienem dostać po skardze. Dostałeś słusznego mute'a przez swoje zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 1 minutę temu, Irelia napisał: Dostałeś słusznego mute'a przez swoje zachowanie. Ty tam se idź na swoje awp i się rządź, a nie będziesz mi dawał muta, na serwerze gdzie jesteś niki, bo to jest już nadużywanie praw. Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 1 minutę temu, GetPower napisał: Ty tam se idź na swoje awp i się rządź, a nie będziesz mi dawał muta, na serwerze gdzie jesteś niki, bo to jest już nadużywanie praw. Elo. Już, zdążyłeś się u mamusi spłakać z tego powodu? A no tak, pewnie zdążyłeś ją zagazować Na poważnie... Na serwerze jestem graczem, a nie "niki". Dałem Ci słusznego mute'a, bo nie masz szacunku do innych graczy oraz do samego siebie, gówniarze w tym wieku powinni się za naukę brać, a nie szerzyć taką patologię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Teraz, Irelia napisał: Już, zdążyłeś się u mamusi spłakać z tego powodu? A no tak, pewnie zdążyłeś ją zagazować Na poważnie... Na serwerze jestem graczem, a nie "niki". Dałem Ci słusznego mute'a, bo nie masz szacunku do innych graczy oraz do samego siebie, gówniarze w tym wieku powinni się za naukę brać, a nie szerzyć taką patologię. Dałeś mi muta, bez żadnej zaakceptowanej skargi itd, nie jesteś UBT, tyko zwykły opiekunek awp i adminek mirage, widzimy się w next skardze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 6 minut temu, GetPower napisał: Dałeś mi muta, bez żadnej zaakceptowanej skargi itd, nie jesteś UBT, tyko zwykły opiekunek awp i adminek mirage, widzimy się w next skardze ? Nie jestem UBT, nie musiałem reagować na żadną skargę, ale za to jestem jednym z opiekunów serwera. Miałem prawo dać Ci zasłużonego mute'a. Proszę nie pruj się i nie trać czasu na pisanie skarg. Rodzice Cię źle wychowali i skończyło się to tak jak skończyło, patologicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Teraz, Irelia napisał: Nie jestem UBT, nie musiałem reagować na żadną skargę, ale za to jestem jednym z opiekunów serwera. Miałem prawo dać Ci zasłużonego mute'a. Proszę nie pruj się i nie trać czasu na pisanie skarg. Rodzice Cię źle wychowali i skończyło się to tak jak skończyło, patologicznie. Wiesz, to co robiłem na JailBreak'u to powinni się zająć admini JB, a nie jakiś typ od AWP, który ma g do gadania na tym serwerze. Dodam jeszcze, że patologicznie to ty się zachowałeś w tym momencie Panie opiekunie AWP pilnujący graczy na JB. xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ogólnie nadużywania nie było, ale było nadmierne przeklinanie i poruszanie treści nazistowskich, więc proszę o mute dla @GetPowerna 720 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi