Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skargunia

Udostępnij

Pieseł

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, Joski napisał:

Widzę, że ktoś tu się bawi i nadużywa władzy bo muta powinienem dostać po skardze.

Edytowane przez GetPower

1 minutę temu, GetPower napisał:

Ty tam se idź na swoje awp i się rządź, a nie będziesz mi dawał muta, na serwerze gdzie jesteś niki, bo to jest już nadużywanie praw. Elo.

Już, zdążyłeś się u mamusi spłakać z tego powodu? A no tak, pewnie zdążyłeś ją zagazować :LUL: 

Na poważnie... Na serwerze jestem graczem, a nie "niki". Dałem Ci słusznego mute'a, bo nie masz szacunku do innych graczy oraz do samego siebie, gówniarze w tym wieku powinni się za naukę brać, a nie szerzyć taką patologię.

Teraz, Irelia napisał:

Już, zdążyłeś się u mamusi spłakać z tego powodu? A no tak, pewnie zdążyłeś ją zagazować :LUL: 

Na poważnie... Na serwerze jestem graczem, a nie "niki". Dałem Ci słusznego mute'a, bo nie masz szacunku do innych graczy oraz do samego siebie, gówniarze w tym wieku powinni się za naukę brać, a nie szerzyć taką patologię.

Dałeś mi muta, bez żadnej zaakceptowanej skargi itd, nie jesteś UBT, tyko zwykły opiekunek awp i adminek mirage, widzimy się w next skardze ?

6 minut temu, GetPower napisał:

Dałeś mi muta, bez żadnej zaakceptowanej skargi itd, nie jesteś UBT, tyko zwykły opiekunek awp i adminek mirage, widzimy się w next skardze ?

Nie jestem UBT, nie musiałem reagować na żadną skargę, ale za to jestem jednym z opiekunów serwera. Miałem prawo dać Ci zasłużonego mute'a. Proszę nie pruj się i nie trać czasu na pisanie skarg. Rodzice Cię źle wychowali i skończyło się to tak jak skończyło, patologicznie.

Teraz, Irelia napisał:

Nie jestem UBT, nie musiałem reagować na żadną skargę, ale za to jestem jednym z opiekunów serwera. Miałem prawo dać Ci zasłużonego mute'a. Proszę nie pruj się i nie trać czasu na pisanie skarg. Rodzice Cię źle wychowali i skończyło się to tak jak skończyło, patologicznie.

Wiesz, to co robiłem na JailBreak'u to powinni się zająć admini JB, a nie jakiś typ od AWP, który ma g do gadania na tym serwerze.

Dodam jeszcze, że patologicznie to ty się zachowałeś w tym momencie Panie opiekunie AWP pilnujący graczy na JB. xDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności