dunk Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Nick: hubertWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem uczciwy, bezkonfliktowy który potrafi pracować w grupie dobrze zgranej Administracji. Wiem, że moim głosem nikogo nie przekonuje i wiele osób myśli, że mam 11 lat ale prawda jest inna... Myślę że jak na swój wiek jestem dojrzały. Mam duże poczucie humoru, myślę, że ortografię też mam na dobrym poziomie. Mam dużo wolnego czasu ponieważ jak na razie nie mam żadnych ważnych rzeczy, a wiem że średnia Administracji na JB wynosi powyżej 16 czyli mają już jakieś ważniejsze sprawy. Mam czas który też chętnie poświęciłbym na forum jak i na serwer, lubię pomagać graczom. Jako Administrator nie tylko chciałbym poprawić kulturę na serwerze, ale organizowałbym rózne eventy. Jak dobrze wiemy eventów jest może 2-3 na miesiąc a ja chciałbym wprowadzić je co tydzień oczywiście za zgodą M@. Nie każdego nowego gracza stać czy to na 'bunty', 'modele postaci' w ten sposób myślę, że rozdawanie co tydzień 5-10k fajek będzie fajnym urozmaiceniem. Dawałbym również przykład innym i zawsze chętnie bym doradził w kryzysowych sytuacjach, myślę że będę dobrze wykonywał swoje obowiązki. Starannie wykonuje jakiekolwiek wymierzone mi obowiązki czy to samemu czy w grupie, staram się nie wchodzić z nikim w konflikty ale czasami one się pojawiają nie da się być osobą która chociaż raz z kimś się nie kłóciła. Nie ma rzeczy niemożliwych których nie jesteśmy wykonać zawsze trzeba wierzyć w swoje chęci i myślę, że to mi pomoże dojść do celu czyli admina.Doświadczenie w adminowaniu: Admin RT [ AS ], Admin JB [ Inna Sieć, jako iż mam te 15 lat nikt z innej sieci nigdy do tego nie miał problemu ;v. ]Jak długo gram w CS:GO?: Około 2/3 lat - grałem więcej w 1.6W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W dniach powszednich 7-18 20-22 Dni Weekendowe 12-16 22-1Link GT: Aktualny Stary LINK 1-dniowyZnajomość SM: 4-5Link do profilu Steam: PROFILMikrofon: TAK Mutacja głosu: NieCzy przeczytałem regulamin Admina?: TAK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 TAK +aktywność +jesteś lubiany +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 (edytowane) lubie cie ale na nie - polowe tego co napisales nie zrobisz - mutacja - Pewność siebie Edytowane 20 Lutego 2021 przez Kopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 okres próbny -mutacja +aktywność +/-wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Na nie -mutacja -kłamiesz z wiekiem - nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Na tak +sm +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentoss Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 na tak -mutacjia +sm + tak bo tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 na tak +aktywnosc +znany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Na Nie -nieogar -mutacja -/+wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Tak +długie podanie +aktywność - mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Nie - ostatnio mnie wyzywales - kłamiesz z wiekiem THC mówi że masz 13 lat - mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 - mutacja - prawdopodobnie kłamiesz z wiekiem +super ładne i długo rozpisane podanie ale niestety jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Lubię Cię, ale nie -słabe zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malibu Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 na tak +sm +aktywnosc -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 AHAHHAHAHAHAHAH na Nie -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sZkEr Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Nie -mutacja +/-wiek +/- sm -aktywność I musi coś być w tym że ludzie piszą o zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Na tak +aktywność +sm +/-wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 nie -zachowanie -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Słyszałem że masz 13 lat, serwer taki jak jb ciężko ogarnąć - wiek + Aktywność Lubię cię ale nie teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Sorry, ale na obecny moment to nie + aktywność - mutacja - zachowanie Dzisiaj w dodatku chciałeś, abym zmutował Sajmona za nadużywnie, bo się odezwał kilka razy, więc bałbym się, że mutowałbyś w każdej możliwej chwili. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Sorki ale nie -mutacja -dzisiejsze zachowanie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi