Skocz do zawartości

[Odrzucona]Dobry adminek

Udostępnij

Joski

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Joski
Nick oskarżonego: Drk
Opis sytuacji: Jakiś gracz bez mutacji powiedział zaledwie 3 słowa i dostał od razu mute na 60 minut za nadużywanie od drk, ja drk'owi powiedzialem, że powiedział zaledwie 3 słowa i mi dał muta no wtf?

Serwer: JB
Dowody: JB_facebook 19:53 jakoś.  http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:224538472&advType=steamid&Submit

Zaledwie 3 słowa? Chyba uciekałeś z matematyki, mordziat nadużywałeś mikrofonu od 3 map, a na początku mapy jb_facebook jasno i głośno powiedziałem: Nie bawię się w żadne warny, od razu daje mute'y! Po czym pare rund później słychać przez całą rundę ciebie, inni nawet nie mogli użyć mikrofonu tak nadużywałeś.

• WOW MEGA! 1

6 minut temu, drkitto [] napisał:

Zaledwie 3 słowa? Chyba uciekałeś z matematyki, mordziat nadużywałeś mikrofonu od 3 map, a na początku mapy jb_facebook jasno i głośno powiedziałem: Nie bawię się w żadne warny, od razu daje mute'y! Po czym pare rund później słychać przez całą rundę ciebie, inni nawet nie mogli użyć mikrofonu tak nadużywałeś.

W takim razie skoro to dla Ciebie wszystko się łączy, to dlaczego nie zmutujesz innych "nadużywających mikrofonu"? Nie, nie używał nikt ani nadmiernie mikrofonu ani go nie "nadużywali".

Teraz, drkitto [] napisał:

Dalej masz zamiar się kłócić o 3 słowa? Obejrzyj demko, a nie oszukujmy się dlaczego ty niewinny dostałeś mute, dobrze wiesz za co dostałeś. Ile razy można dawać warny bez skutku bo ty napiszesz skarge? 

Nie dostałem, żadnego ostrzeżenia tylko powiedziałeś, że tych warnów już nie dajesz. 

I powiedziałem po 5 minutach od tego jak to powiedziałeś, że bezpodstawnie mu dałeś muta powiedziałem jedno zdanie i dostałem muta 

A teraz na serwerze każdy się drze a są Admini. 

Jeżeli chodzi o tego sebixa, co użył 3 razy mikrofonu, gdzie mówił zdania złożone bez mutacji, to mogę go odmutować jeżeli tak wam zależy, ale joski dostał mute podstawnie i dobrze o tym wie.

1 minutę temu, Joski napisał:

Nie dostałem, żadnego ostrzeżenia tylko powiedziałeś, że tych warnów już nie dajesz. 

I powiedziałem po 5 minutach od tego jak to powiedziałeś, że bezpodstawnie mu dałeś muta powiedziałem jedno zdanie i dostałem muta 

A teraz na serwerze każdy się drze a są Admini. 

Tu nie chodzi o jedną mape stary, otwierałeś pape i całe rundy było słychac ciebie przez 3 mapy, nie mam zamiaru już się kłócić więc niech ktoś to rozpatrzy 

3 minuty temu, drkitto [] napisał:

Jeżeli chodzi o tego sebixa, co użył 3 razy mikrofonu, gdzie mówił zdania złożone bez mutacji, to mogę go odmutować jeżeli tak wam zależy, ale joski dostał mute podstawnie i dobrze o tym wie.

Tu nie chodzi o jedną mape stary, otwierałeś pape i całe rundy było słychac ciebie przez 3 mapy, nie mam zamiaru już się kłócić więc niech ktoś to rozpatrzy 

Wszedłeś na JB_Facebook wcześniej nie byłeś na serwerze, więc skąd takie info? Na jb_facebook powiedziałem zaledwie 2 zdania.

Polecam przeczytać Taryfikator banów Panie Adminie

Czasy banów są wypisane w KOLEJNOŚCI. Admin MUSI rozdawać kary dla graczy tak jak są wypisane w taryfikatorze. Ilość kar się nie sumuje, to znaczy, na następnej mapie admin musi zacząć rozdawać kary od nowa.

Przyznałeść się właśnie, że dałeś sebixowi muta za 3 słowa, so?

Edytowane przez Joski

1 minutę temu, drkitto [] napisał:

Drogi adminku, skoro "nadużywał mikrofonu na przez 3 mapy", to dlaczego nie zmutowałeś go od razu na pierwszej? Dodatkowo skoro łączysz jego "nadużywanie mikrofonu" przez 3 mapy, to dlaczego innych nie zmutujesz? Faworyzacja czy jak? Dosyć ciekawe.

1 minutę temu, Irelia napisał:

Drogi adminku, skoro "nadużywał mikrofonu na przez 3 mapy", to dlaczego nie zmutowałeś go od razu na pierwszej? Dodatkowo skoro łączysz jego "nadużywanie mikrofonu" przez 3 mapy, to dlaczego innych nie zmutujesz? Faworyzacja czy jak? Dosyć ciekawe.

Nie wiem, nie uczyli was w szkole inteligencji? Chodzi o to że nadużywał na 3 mapach, głębiej: Mówił co rundę zdania złożone w czasie paru razy włączania i wyłączania mikrofonu, gdzie inny gracz tak nie robił. I tak było co mape od 3 map :))

Teraz, drkitto [] napisał:

Nie wiem, nie uczyli was w szkole inteligencji? Chodzi o to że nadużywał na 3 mapach, głębiej: Mówił co rundę zdania złożone w czasie paru razy włączania i wyłączania mikrofonu, gdzie inny gracz tak nie robił. I tak było co mape od 3 map :))

Ty serio jesteś chory, mam do Ciebie pytanie dlaczego mi nie dałeś muta? 

6 minut temu, drkitto [] napisał:

Jesteś nowy, to dam Ci szansę i nie wdam się w "inteligentną kłótnię". Nie lubię się powtarzać, bo jako "inteligentny" chłopak powinieneś zrozumieć co do Ciebie napisałem wcześniej. Dalej trzymam się tego, że albo mutujesz wszystkich za nadużywanie mikrofonu od 3 map (którzy używali tego mikrofonu) albo nikogo - co jest kpiną. Polecam Ci przeczytać co znaczy nadużycie, z tego co się orientuję Avgariat wyjaśniał to już w pewnym regulaminie :)

Edytowane przez Irelia

Och, masz tutaj pięknie napisane co znaczy nadużywanie mikrofonu:

"11. Zakaz nadużywania mikrofonu i przeszkadzania w rozgrywce, używając mikrofonu.
-> Def. nadużywanie mikrofonu / przeszkadzanie w rozgrywce, używając mikrofonu - krzyczenie; wydawanie dźwięków, które nie tworzą słów; używanie modulatora głosu; modulowanie własnego głosu; komentowanie rozgrywki pomimo sprzeciwu graczy; wypowiedzi dłuższe niż 3 (słownie: trzy) zdania niezłożone lub 2 (słownie: dwa) zdania złożone pomimo sprzeciwu graczy; używanie mikrofonu, który głośno(zagłusza rozgrywkę) szumi, trzeszczy, wydaje inne niekontrolowane i jednocześnie głośne dźwięki. ". 

Dodatkowo całe CT powinno dostawać mute'y za to - nie ważne czy to są osoby bez mutacji czy też nie.

Edytowane przez Irelia
  • Lubię to! 1

21 minut temu, drkitto [] napisał:

Nie było mnie na poprzednich mapach? Tu sie mnie nie spodziewałeś, bo bylem i wszystko słyszałem :)

https://www.gametracker.com/player/[Banda] drkitto []/137.74.7.15:30050/ Patrz to po tym stwierdziłem, że Cię nie było na poprzedniej mapie. 33 minuty dzisiaj.

4 minuty temu, drkitto [] napisał:

Tak właśnie robił Joski od 3 map łącznie z tą co dostał mute 

Jak Ci coś przeszkadzało w moim rozmawianiu mogłeś mnie ostrzec albo powiedzieć, że zagłusza mój głos rozgrywkę, więc kolego do kogo masz teraz pretensje?

Miałem za głosno mikro mogłeś to powiedzieć, a nie trzy mapy siedzieć na sm_ukryj (bo na serwerze Cie nie widziałem).

Edytowane przez Joski
  • Lubię to! 1

4 minuty temu, Joski napisał:

Jak Ci coś przeszkadzało w moim rozmawianiu mogłeś mnie ostrzec albo powiedzieć, że zagłusza mój głos rozgrywkę, więc kolego do kogo masz teraz pretensje?

Miałem za głosno mikro mogłeś to powiedzieć, a nie trzy mapy siedzieć na sm_ukryj (bo na serwerze Cie nie widziałem).

Powinien dać Ci mute'a już w pierwszej mapie, dodatkowo są osoby, które głośniej wydają dźwięki przez mikrofon i jakoś nikt nie dostał mute'a za to, oprócz joskiego.

• Lubię to! 1

skarga dotyczy trzeciej i czwartej minuty demka (2:12-3:03)
-sebix odezwał się trzy razy (2:12-2:30), z czego raz podpowiedział
-Joski od 2:40-3:03 wypowiadał się pięć razy

DRK ostrzegał na początku mapy, że będzie mutował graczy, za nadużywanie mikrofonu.

odrzucam skargę; admin zachował się prawidłowo

Edytowane przez SK4N3R

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności