PABIXON Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) PABIXON Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze, gracze mnie lubią, więc myślę że nie będzie z tym problemu. Wiem jak strzela i porusza się dobry gracz a jak cheater. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) kilkukrotny admin drv2, i admin jb. Jak długo gram w CS:GO?: na mainie prawie 4500 h, lecz ogólnie 5000 h. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w trakcie zdalnego nauczania 8-15 18-24, podczas stacjonarnej nauki 15-24. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/PABIXON/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198343259056/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak. Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na tak +Wiek +Doświadczeni +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Znam dłuższy czas, był adminem na serwerze gdzie byłem majorem i się spisywał dobrze. Ogarnięty Aktywny SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaQu Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 +aktywność +ogarnia +dobry gracz (ogarnia fest) +wiek (16) +ogrania regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na tak pabi + giga szef + umie grac w gierke + mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywność +ogarnięty +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Tak Ogarnia w te gierki Mutacja Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 ta +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywność +ogarnięty +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 na tak +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 tak +ogarnia +top40 polski +umie złapać czitera za uszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Tak +Aktywność +Mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuchax1 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 tak +ogarnia +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) Na tak Szefunciu +ogarnia +mutacja Edytowane 16 Lutego 2021 przez gustawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na Tak +ogar +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na tak +Ogarnia +Jest 40 na faceit Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darylek Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) na tak +ogarnia + jest szefem +40 fc bog aima +aktywnosc Edytowane 16 Lutego 2021 przez Darylek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 tak + ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na tak +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi