Br0wn Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Spoiler Dlaczego piszę normalne podanie zamiast napisać podania w szybkiej rekrutacji, żeby inni mogli wypowiedzieć się na temat mojego podania oraz, żeby płaczki nie pisały skarg na @ frosztj'ego, że na admina przyjmuje tylko swoich "ziomków" Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Brown Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Zacznijmy od tego, że serwerze gra teraz bardzo dużo osób i potrzeba więcej osób do pomocy, które będą "cały czas" pilnowały serwera. Jestem bardzo aktywny, gracze mnie lubią, przestrzegam regulaminu, raz dostałem Muta bo jakiś chłop płakał adminowi, który mu uległ i dostałem muta. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Byłem może z 2/3 razy adminem cs.go, przez pewien okres czasu byłem opiekunem serwera, a także miałem taki swój mały serwer, gdzie graliśmy z kolegami :0 Jak długo gram w CS:GO?: Na starym koncie było około 1500h, na tym jest dopiero 70 około W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: imo cały czas Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) GT1 GT2 Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 6 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie) Yup Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Na tak +wiek +ogar +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 +ogar Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Ogar + Na tak Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 oczywiście ze tak + ogar + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 tak +sm +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Na tak +sm +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Tak +wiek +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Eeee no Na TAK +kc +sm +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Na Tak +doświadczenie +aktywność +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Na tak +Wiek +SM +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 +kocham +doświadczenie +ogar Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telkor_EZZ Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Na tak +ogar +doświadczenie +/- sm nie wiem czy znasz sm aż tak dobrze jak mówisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Tak +sm +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie 🤔 -dziecinne zachowanie -jako admin jb nie szło Ci najlepiej -ledwo przeszedłeś mutacje dodatkowo obstawiam że ostra ściema z sm poleciała na Nie Edytowane 15 Lutego 2021 przez NiceOne 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Tak +Posiada mózg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 5 godzin temu, NiceOne napisał: na nie - zachowanie - ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 na tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 na tak +ogarnia +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malibu Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Na tak +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxKebsiKxX Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 na tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
72Tobias Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 (edytowane) 9 godzin temu, NiceOne napisał: 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie 🤔 -dziecinne zachowanie -jako admin jb nie szło Ci najlepiej -ledwo przeszedłeś mutacje dodatkowo obstawiam że ostra ściema z sm poleciała na Nie Niestety na NIE: >To prawda dość dziecinne zachowanie >tez uwazam że ten SM to lekka ściema. >nie uważam też że twój wiek można brać na jakiś plus w tym podaniu niceone ubrał wszystko co miałem do zarzucenia w tym podaniu Edytowane 16 Lutego 2021 przez 72Tobias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kubik_ Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 tak +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) na tak -ogar -sm Edytowane 17 Lutego 2021 przez Lewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi