Karczmi Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Link do steam: Steam Link do steam oskarżonego: Steam Nick oskarżonego: @ naizOpis sytuacji: Miał on nametag na kosie "Szmatka, Mroku, Kopek" (na końcu był chyba Kopek, ale nie jestem pewien). Napisałem na chacie "Naiz, dlaczego masz wyzwisko swojej matki na kosie?" i po chwili dostałem bana na 1 dzień. Dlaczego z jakiego powodu, mogło mi chodzić o to że jego matka ma na przykład wyzwisko Mroku, a co w tym obraźliwego?Serwer: CS:GO JailBreak #1 Data i godzina zdarzenia: 2021-02-15 około godziny 14:16Dowody: Demko z mapy jb_arctic_jail_v2 Edytowane 15 Lutego 2021 przez Karczmi 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 ★|SVIP|★ [KBN] Karczmi : idiota mnie obil do 5 hp *DEAD* ★|SVIP|★ [KBN] Karczmi : Naiz czemu masz wyzwisko swojej matki na kosie? *DEAD* ★|SVIP|★ [KBN] Karczmi : BANUJ na tagu mam 'szmatka, pies, mroku" sam stwierdziłeś, że chodzi Ci o wyzwisko wyzwisko «słowo obraźliwe, poniżające kogoś» atencjuj się jak ostatnio :v skarga do odrzucenia, dostałeś prawidłowego bana za obrazę. 4 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Tu powinien być gag zamiast bana. Dlatego po czesci skarge przyjmuję, a admin otrzymał upomnienie i instrukcje odnośnie banowania. Skarga została przyjęta. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi