FL3RM4N Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): FL3RM4N Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Miałem juz admina na arenkach 1vs1 i only mirage, ale musiałem sam zrezygnować z braku czasu. Teraz mam więcej czasu na granie i chciałbym pomóc adminom na serwerze, gdyż odkąd serwer przeszedł na tryb non prime serwer jest pełen nowych kont w 70% odpalonych, a nie ma za dużo adminów Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): Znam większość komend SM, wszystkie podstawowe znam na pamięć i sprawnie się nimi posługuję. Wspominałem już, że miałem range admina na arenkach 1vs1 i mirage, a także na innych sieciach, więc mam spore doświadczenie Jak długo gram w CS:GO?: W CSGO gram od 13-ego roku życia. Aktualnie na koncie posiadam 2.5k godzin i range GE. Łącznie na wszystkich kontach zgromadziłbym ok.5-5,5k godzin. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Od 10:00-22:00 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT): https://www.gametracker.com/player/FL3RM4N/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: (Skala określona w poniżej): 4 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/FL3RM4N/ Mikrofon: (Tak/Nie): TAK Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Tak +Wiek +SM +Doświadczenie -Aktywność jedynie przydałoby się poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Tak +aktywność +wiek +SM +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Tak +(-)aktywność -1 mnie wyzywałeś +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Ta +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) Na Tak +Wiek +Doświadczenie +SM +- Aktywność Edytowane 11 Lutego 2021 przez Zerdix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Na Tak +doświadczenie +aktywność +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 +Wiek +Aktywność Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Tak +wiek +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi