Joski Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Joski Nick oskarżonego: Real Gansta Sh*t / STARY NA PLECACH / RudzixLive$$$ / Pompka Opis sytuacji:Ta trójka cały czas się wyzywa oraz nadmiernie przeklinają STARY NA PLECACH oraz RudzixLive oczywiście nie mają mutacji i nadmiernie rozmawiają bez mutacji nawet po rodzicach się wyzywali. I prowadzący Real Gangsta Sh*t rozpoczął zabawę quiz, i zadał pytanie: Czy Bieroń jest pedałem, nie wiedziałem tego, więc poszedłem na pole NIE, wraz z jakimś graczem i nas zabił potem sprawdziłem w internecie czy Bieroń jest pedałem i się okazało, że on jest gejem a nie pedałem, więc nie ogarnia ct i robi freekille. W siódmej rundzie jak miałem życzenie to jakiś gracz pisał, że zabawa i mnie prowadzący zabił. I teraz w ósmej rundzie godzina 12:46 Jakiś Pompka nie ogarnia CT wydał polecenia totalny bezruch do odwołania i bezruch poszliśmy na skakankę odwołał nam totalny bezruch żebyśmy zobaczyli w którą stronę kręci się skakanka podszedłem do skakanki bo nie mieliśmy nic i mnie zabił bezruch nie był do odwołania potem jak mu to powiedziałem to powiedział, że totalny był nie do odwołania a bezruch zwykły do odwołania. Serwer: JB Dowody: jb_boxer_th 12:40 oraz wcześniejsza mapa (na poprzedniej mapie wszedłem pod koncówkę i każdy się wyzywał możliwe, że wcześniej też się tak zachowywali.) Na serwerze był Admin z HNS Brogio, ale nie wiem czy potwierdzi. Edytowane 27 Lutego 2019 przez Joski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Byłem potwierdzam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) to prawda dalem sie nabrac i cie zabilem ale na samym poczatku nastepnej rundy ogarnalem to przeprosilem cie i spelnilem twoje zyczenie a kazdy moze sie pomylic wiec juz nie placz tam a co do tego jechania po matkach i wyzywaniu to nie prawda ja niikomu rodzicow nie wyzywalem potwierdza to gracze ktorzy byli na serwerze. Edit: co do tych fk to nikogo nie fk pewnie chodzi mu o to ze go zabilem za to ze zle odpowiedzial pedal i gej to to samo Edytowane 27 Lutego 2019 przez RealGangstaSht 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Stary na plecach zaczał podpowiadać i się zdenerwowałem i troszkę mu powiedziałem ale z emocji, potem zaczął mnie wyzywać, to nie będę jak debil nic nie robił tylko mu też powiedziałem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 30 minut temu, RealGangstaSht napisał: to prawda dalem sie nabrac i cie zabilem ale na samym poczatku nastepnej rundy ogarnalem to przeprosilem cie i spelnilem twoje zyczenie a kazdy moze sie pomylic wiec juz nie placz tam a co do tego jechania po matkach i wyzywania to nie prawda ja niikomu rodzicow nie wyzywalem potwierdza to gracze ktorzy byli na serwerze. Edit: co do tych fk to nikogo nie fk pewnie chodzi mu o to ze go zabilem za to ze zle odpowiedzial pedal i gej to to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Real Gansta Sh*t - mute 10080 min za nadmierne przeklinanie, nadmierne obrażanie. STARY NA PLECACH - mute 10080 min za nadmierne przeklinanie, nadmierne obrażanie i nadmierne nadużywanie mikrofonu. Zaraz dopisze resztę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 ty jestes nadmierne wyzywanie 1 2 3 Spam! Przez Dank, 27 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 RudzixLive$$$ - mute 720 min za nadmierne przeklinanie, obraza, nadużywanie mikrofonu PompkaBiceps - mute 300 min za przeklinanie, nadużywanie mikrofonu, obraza Proszę o nadanie wszystkich mutów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Pozwolę sobie rozpisać demko. JB_boxer 0:30 - Pompka wydaję z siebie dziwne odgłosy. 0:40 - Stary na plecach mówi z 5 razy HWDP (Przez całą mape to mówił) 1:09 - Rudzix wydarł się - Otwórz cele! 1:10 - Warden (real) na to otworzone, Rudzix znowu się wydarł, ale zamknąłeś! 1:12 - Pierwszy fk Real'a, gracz wszedł na drabinke do Gr'a i dostał kulke w łeb. 1:30 - Pompka mówi trzymaj trzymaj kurwo 1:33 - Stary na plecach zaczął się głośno śmiać. 2:05 - Stary na plecach przeklina oraz zaczął zaraz wyzywać. 2:40 - Stary na plecach powiedział ale jestem dobry, Real na to chujowy własnie 3:05 - Real widział, że gracze są w sicrecie i ich nie zabił (faworyzacja) 3:30 - Real mówi gdzie ten chuj mały zdupcył i zaraz powiedział czekajcie zaraz go tu znajde 3:40 - Pompka mówi zajebie Ci kutasem na czoło 3:50 - Real mówi ty kurwa 3:58 - Real mówi Ale cygan mały 4:09 - Real mówi to nie miały cygan, to duży cygan 4:52 - Stary mówi jeden typek uciekł nieźle (podpowiedź) 5:00 - Stary Ty konfident zamknij morde, Rudzix na to zamknij morde kurwiu. 5:05 - Stary mówi rudy konfident 5:08 - Rudzix do starego mówi a Ty gruby jesteś jebańcu ulany kurwa 5:16 - Stary na to Ciekawe, jak twoja stara? 5:23 - Real mówi jak mnie dojebiesz to z ct wychodzę. 6:40 - Real rozpoczął Quiz i pytanie było takie: Czy to prawda, że Biedroń to pedał? Ja z Rudzix'em poszliśmy na odpowiedź Nie i nas zabił. 7:14 - Real powiedział mi, że Biedroń jest pedałem mułtoku jeden. 7:40 - Pompka mówi o kurwa dobrzi jesteście 8:44 - Real mówi o tym głośno było w chuj. 9:55 - Jeden koleś z TT się rusza, a Real to olał. 10:15 - Gracz źle wykonuje polecenia, a real i pompka znowu to olali. 10:49 - Real jak odlicza to wydaje z siebię dziwne dżwięki (przy zero) 11:42 - Stary mówi Pojebało Cię. 12:24 - Stary przeklina. 12:27 - Skoczyłem jako jedyny do basenu i miałem życzenie, myślałem nad życzeniem jakie wybrać i chakra pisał na chacie, że zabawa i warden myślał, że to ja pisałem i mnie zabił. (13:00 mnie zabił) 14:52 - Warden jeszcze nie odliczył a Real zabił gracza. 18:00 - Pompka daje polecenia: Macie totalny bezruch do odwołania i bezruch. 18:15 - Pompka odwołuje totalny bezruch, i dał nakaz patrzenia się na skakanke. 18:20 - No to podszedłem do skakani bo nie mieliśmy nic bo odwołał totalny a bezruch nie był do odwołania, i Pompka mnie zabił. 18:30 - Pompka kłamie z poleceniami, tłumaczył się, że był bezruch do odwołania. 18:53 - Rudzix mówi Sam kurwa zapomniałem 20:55 - Na serwer wchodzi Admin Mr.Black i był już spokój. Po tym jak obejrzałem demko to zauważyłem więcej rzeczy niż byłem na serwerze. Gracze Stary na plecach oraz Rudzix cały czas naduźywali mikrofonu bez mutacji oraz często przeklinali i nawet się wyzywali. Proszę Was zmutujcie Stary na plecach oraz Rudzix na tydzień. Dziękuje Sory nie zauważyłem, że White wydał już kary, ale może obejrzy jeszcze raz i potwierdzi Edytowane 27 Lutego 2019 przez Joski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 13 minut temu, Joski napisał: Pozwolę sobie rozpisać demko. JB_boxer 0:30 - Pompka wydaję z siebie dziwne odgłosy. 0:40 - Stary na plecach mówi z 5 razy HWDP (Przez całą mape to mówił) 1:09 - Rudzix wydarł się - Otwórz cele! 1:10 - Warden (real) na to otworzone, Rudzix znowu się wydarł, ale zamknąłeś! 1:12 - Pierwszy fk Real'a, gracz wszedł na drabinke do Gr'a i dostał kulke w łeb. 1:30 - Pompka mówi trzymaj trzymaj kurwo 1:33 - Stary na plecach zaczął się głośno śmiać. 2:05 - Stary na plecach przeklina oraz zaczął zaraz wyzywać. 2:40 - Stary na plecach powiedział ale jestem dobry, Real na to chujowy własnie 3:05 - Real widział, że gracze są w sicrecie i ich nie zabił (faworyzacja) 3:30 - Real mówi gdzie ten chuj mały zdupcył i zaraz powiedział czekajcie zaraz go tu znajde 3:40 - Pompka mówi zajebie Ci kutasem na czoło 3:50 - Real mówi ty kurwa 3:58 - Real mówi Ale cygan mały 4:09 - Real mówi to nie miały cygan, to duży cygan 4:52 - Stary mówi jeden typek uciekł nieźle (podpowiedź) 5:00 - Stary Ty konfident zamknij morde, Rudzix na to zamknij morde kurwiu. 5:05 - Stary mówi rudy konfident 5:08 - Rudzix do starego mówi a Ty gruby jesteś jebańcu ulany kurwa 5:16 - Stary na to Ciekawe, jak twoja stara? 5:23 - Real mówi jak mnie dojebiesz to z ct wychodzę. 6:40 - Real rozpoczął Quiz i pytanie było takie: Czy to prawda, że Biedroń to pedał? Ja z Rudzix'em poszliśmy na odpowiedź Nie i nas zabił. 7:14 - Real powiedział mi, że Biedroń jest pedałem mułtoku jeden. 7:40 - Pompka mówi o kurwa dobrzi jesteście 8:44 - Real mówi o tym głośno było w chuj. 9:55 - Jeden koleś z TT się rusza, a Real to olał. 10:15 - Gracz źle wykonuje polecenia, a real i pompka znowu to olali. 10:49 - Real jak odlicza to wydaje z siebię dziwne dżwięki (przy zero) 11:42 - Stary mówi Pojebało Cię. 12:24 - Stary przeklina. 12:27 - Skoczyłem jako jedyny do basenu i miałem życzenie, myślałem nad życzeniem jakie wybrać i chakra pisał na chacie, że zabawa i warden myślał, że to ja pisałem i mnie zabił. (13:00 mnie zabił) 14:52 - Warden jeszcze nie odliczył a Real zabił gracza. 18:00 - Pompka daje polecenia: Macie totalny bezruch do odwołania i bezruch. 18:15 - Pompka odwołuje totalny bezruch, i dał nakaz patrzenia się na skakanke. 18:20 - No to podszedłem do skakani bo nie mieliśmy nic bo odwołał totalny a bezruch nie był do odwołania, i Pompka mnie zabił. 18:30 - Pompka kłamie z poleceniami, tłumaczył się, że był bezruch do odwołania. 18:53 - Rudzix mówi Sam kurwa zapomniałem 20:55 - Na serwer wchodzi Admin Mr.Black i był już spokój. Po tym jak obejrzałem demko to zauważyłem więcej rzeczy niż byłem na serwerze. Gracze Stary na plecach oraz Rudzix cały czas naduźywali mikrofonu bez mutacji oraz często przeklinali i nawet się wyzywali. Proszę Was zmutujcie Stary na plecach oraz Rudzix na tydzień. Dziękuje Sory nie zauważyłem, że White wydał już kary, ale może obejrzy jeszcze raz i potwierdzi No to nieźle, że koleś który krzyczy CHWDP i podpowiada i ma 10 lat ma dostać na tyle samo muta co ja! Nwm Joski jesteś według mnie takim przygłupem że nie mam słów do cb! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 1 minutę temu, RudzixLive$$$ napisał: No to nieźle, że koleś który krzyczy CHWDP i podpowiada i ma 10 lat ma dostać na tyle samo muta co ja! Nwm Joski jesteś według mnie takim przygłupem że nie mam słów do cb! Ale przecież to nie ja dałem muty XD mów do Mr.White o takich rzeczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 "Elita intelektualna" szkoda gadać. Wybiegajcie się na wuefie, a nie się będziecie na serwerze tyrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi