KoniczynaMalfajt Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) Nick: [RNG] Koniczyna Malafajt Wiek: 18 dlaczego powinienem dostać Admina ? Jest 3 adminów chciałbym im pomóc jestem też totalnym koxem oro na enemy robie AP bomba oneshot pogchamp Doświadczenie w adminowaniu: podczas wakacji pracowałem w Zahir Kebab ale na serwerach nigdy nie byłem adminem Jak długo gram w CS:GO?: W grze mam 518 h na chwile obecną zazwyczaj gram od rana do południa oraz późnym wieczorem Link GT: mój GT https://www.gametracker.com/player/[RNG] Koniczyna malafajt 😎/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: znajomość komend 3/10 link do steam https://steamcommunity.com/id/05856846/ Mikrofon TAK Mutacja Głosu TAK Przeczytałem regulamin admina TAK Edytowane 11 Lutego 2021 przez KoniczynaMalfajt 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Tak +doświadczenie zamawiałem u tego pana wtedy kebaba, super obsługa +wiek +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CytrusJakZawsze Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Tak Koniczyna to kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 +aktywność +wiek Za to doświadczenie wielki + xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Godzinę temu, KoniczynaMalfajt napisał: Doświadczenie w adminowaniu: podczas wakacji pracowałem w Zahir Kebab ale na serwerach nigdy nie byłem adminem yikes - doświadczenie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) Na nie XDD -bez przerwy wyzywasz i prowokujesz graczy (nie chodzi tu tylko o mnie ) -xd? Godzinę temu, KoniczynaMalfajt napisał: Doświadczenie w adminowaniu: podczas wakacji pracowałem w Zahir Kebab ale na serwerach nigdy nie byłem adminem Edytowane 11 Lutego 2021 przez Bincior 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 NIe -zachowanie -naduzywanie - porowkowanie graczy - 0 doswiadczenia ps nie kazdego bawi twoja glupota wiec nie pisz podań jeżeli nie jest to na powaznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueseczK Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Na nie -prowokujesz graczy. -zachowanie. -nadużywasz mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 na tak +wiek +aktywność -doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Na nie -Zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 oj Na tak dobra morda + zrobię proboszcza jutro + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Na tak +brak adminów +wiek +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Na tak (okres próbny miesiąc albo 2) +aktywnośc +/- sm +mało adminów wiec przyda sie pomoc -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 tak + wiek +/- sm - zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Na nie -doświadczenie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi