wwawdwdadwdadww Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz): nowa rzecz Treść: (co chcesz zaproponować): Chciałbym zaproponować dodanie opcji dla zastępcy strażnika, aby mógł on niszczyć bronię tak samo jak warden, ponieważ nie raz spotkałem się z taka sytuacja, ze warden był zajęty prowadzeniem a ja szukałem buntowników i gdy znalazłem buntownika to go zabiłem, ale broń upadła na ziemie a warden nie mógł jej zniszczyć, ponieważ tak jak już wspomniałem był zajety prowadzeniem. Po chwili następna zbuntowana osoba wzięła tę broń i nas dwóch zabiła z pleców właśnie przez to, że nie mogłem zniszczyć tej broni. Dlatego według mnie zastępca powinien tez mieć możliwość zniszczenia broni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Ogromny + Na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Zdecydowanie na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblack Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Osobiście będąc w ct wiele razy jako zastępca spotkałem się z sytuacjom gdzie chciałem zniszczyć broń ale się nie dało, co skutkowało chwilowym przeszkodzeniem w prowadzeniu po przez poproszenie wardena o zrobienie tego. Tak bardzo przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Yaaas Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Sprawdzi ktoś ta propke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Na duuuuże tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 NA TAK!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Od następnej mapy każdy Klawisz będzie mógł to robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi