ShindY Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Drixtokot Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Drix Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) major ma prawie zerowa aktywnosc na mirage tak samo na jb Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) mir jb Data i godzina zdarzenia: do dzis wstecz Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) gt 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Myślę, że @ SchMidTgdyby miał problem do mojej aktywności to by mnie zdegradował lub by dał minusa. Żadnego ostrzeżenia nie dostałem, że mam poprawić aktywność. Spoiler Jako Major admin serwera wiedząc, że nie mam świetnej aktywności to daje adminom min. 1h, a jak robię 2 godziny tygodniowo wydaję mi się, że to jest nawet ok aktywność. Edytowane 3 Lutego 2021 przez Drix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 prosiłbym o dowód, a nie pomówienia osoby z perm silencem i byłym perm banem troszkę pepega niszczyć takim czymś repurację :vv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 3 minuty temu, wdsaxa napisał: Dowodem jest to że dzisiaj <13:32:42> "naiz" połączono z kanałem "[cspacer]Poczekalnia" <13:36:55> "naiz" przełączono się z kanału "[cspacer]Poczekalnia" na "» Kanał #1" <13:37:02> Przełączyłeś się z kanału "Kanał Cypuś: McDoland" na "» Kanał #1" <13:39:52> "naiz" rozłączono (opuszczanie) [1:36 PM] naiz: ts jest sprawa [1:36 PM] gitekk: ? Do tego jest osoba która to potwierdzi Regdi / nie da sie go oznaczyć która siedziała od początku i mówiłem mu o tej sytuacji razem z cypuśiem ( też to może potwierdzić) wiec z fartem zaraz podrzuce screeny sprawa dotycząca 500 fajek które Ci pozyczyłem? :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi