DєииuŚ ヅ Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 26 Lutego 2019 przez DєииuŚ ヅ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 E to czity co to za reklama noobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DєииuŚ ヅ Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Teraz, Joski napisał: E to czity co to za reklama noobie? Gdzie tu widzisz czity? Żadne czity kumplu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 1 minutę temu, Joski napisał: E to czity co to za reklama noobie? jeśli jesteś zbyt głupi żeby zrozumieć jak działa skrypt na vpsie to daruj sobie takie komentarze. vid fajny jak ktoś nie wiedział, ale moim zdaniem na początek lepiej bawić się jakimś idlerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Nie postarałeś się Wkleiłeś tylko komendy z githuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DєииuŚ ヅ Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 2 minuty temu, Secret_Service napisał: Nie postarałeś się Wkleiłeś tylko komendy z githuba Wszystko co potrzebne znajduje się w filmie, więc nie wiem znawco co byś jeszcze umieścił w filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 8 minut temu, DєииuŚ ヅ napisał: Wszystko co potrzebne znajduje się w filmie, więc nie wiem znawco co byś jeszcze umieścił w filmie. Nie musisz się bulwersować... To jest tylko moja opinia Nie musiałeś wstawiać tej części z arubacloud bo tego VPS-a jak piszesz w opisie że jest za 4zł/miesiąć niema już od kilku miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DєииuŚ ヅ Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Teraz, Secret_Service napisał: Nie musisz się bulwersować... To jest tylko moja opinia Nie musiałeś wstawiać tej części z arubacloud bo tego VPS-a jak piszesz w opisie że jest za 4zł/miesiąć niema już od kilku miesięcy Ale ja się nie bulwersuje, wszystko na lajcie. No mogłem mogłem, lecz no czasu nie cofnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Co do poradnika to nawet okay. Nie wiem tylko po co komu te nabijanie godzin w grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Sam poradnik jest git. A to że większego zastosowania to wbijanie godzin nie ma to już inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 13 minut temu, Midoriya napisał: Sam poradnik jest git. A to że większego zastosowania to wbijanie godzin nie ma to już inna sprawa. Jestem tego samego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi