GoDeR Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Nick:goder Nick oskarżonego:bluefox Opis sytuacji:daj mi slaya po tym jak splakal sie, bo go zabilem. Według niego mialem zbugowanego digla Serwer: JB Dowody:mapa jb_chicken_island_b2 godzina okolo 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Zabiłeś mnie i nic do tego nie miałem i później sprawdzałem czy każdy ma dobrego deagla. Kiedy powiedziałem żebyś mi pokazał deagla powiedziałeś "Nie pokaże ci deagla", więc cie slay'nołem tak jak powinienem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @GoDeRnie zbugował deagle. w regulaminie nie ma punktu mówiącego o tym, że gracz musi pokazać deagle na żądanie admina slay bezpodstawny: sprawę zostawiam @ Yamakashi i @ tos1ek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 26 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Nie będę degradował admina za slaya... Upomnienie. 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 26 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi