malcuch Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: ミmalcuch ^^ ArenaSkilla.pl Imię: Michał Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT?: Chce pomóc AS w łapaniu cheaterów, interesuję się tym od dawna, znam wiele cheatów, jestem na forum praktycznie cały czas, jestem adminem na arenie 1vs1 i często mam do czynienia z cheaterami. Myślę że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko. Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak Jak oceniasz swoja umiejętność oceniania cheaterów?: Myślę że 7-8/10 Czy grałeś kiedyś na cheatach? Nigdy nie grałem na cheatach lecz wiem jak działają oraz umiem odróżnić cheat od skryptu Jak długo gram w CS:GO?: Prawie 4 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: Forum mam włączone cały czas i patrze co chwile na powiadomienia, codziennie przez cały dzień. Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: Steam Kontakt: Forum, Steam, TeamSpeak, Discord, FaceBook. Edytowane 29 Stycznia 2021 przez malcuch 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 można dać szanse +aktywność na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 na tak +czesto jestes na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nie - Jest mało pracy jako ACT i nie potrzebuje 5 koła u wozu - Pchasz się na co możesz na rangi i znowu zrobisz sobie ss'a że masz pięciu adminów +aktywność Troche ctrl c i ctrl v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Masz 3 adminów, to Ci wystarczy. 17 minut temu, FerbeR napisał: - Jest mało pracy jako ACT To prawda, rzadko są pisane nowe zgłoszenia na cheaterów lub odwołania od bana. Niby ranga w c'sie nic nie znaczy ale masz silvera 4 i grasz słabo więc wydaje mi się że przez Twoje błędne decyzje paru lepszych graczu skończy z banem. Twoje shitpostowanie na forum jest zbędne Jestem na nie. Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 nie -shitposting - rangi -nie będziesz umiał rozpoznać chetera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 ta + doświadczenie + aktywność na forum - nie grałeś na cheatach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na nie - brak pracy w ACT - zajmij się tymi rangami jakie masz 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na nie - mało zgłoszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 - Twoje ostatnie łamanie regulaminów - farmienie repek - masz juz 3 inne rangi, skup się na nich bo dokładając jeszcze jedną olejesz inne ^ nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Aplikant musi posiadać wiedzę o mechanice gry CS:GO -posiadając taką niską rangę, wątpię, że rozróżnisz osobę która się kryje. - farmienie reputacji - dostałeś degradację odczerwonego za scamowanie. Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 XD ile ty jeszcze rang chcesz ? -masz 3 adminy zajmij sie tym co masz -masz s4 wiec watpie ze dasz rade z cheaterem ktory sie dobrze kryje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na nie Niska Ranga i ogarniasz mechanikę gry i potrafisz odróżnić cheatera od zwykłego gracza wątpię 2 godziny temu, FerbeR napisał: - Jest mało pracy jako ACT Tu FerbeR ma rację nie ma pracy w ACT i się Pchasz na każdą range która jest wolna Masz 3adm i to ci starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nie no idziesz do domu - nie raz miales degrada bo ci sie nie chialo zajmować rangami - za ACT zasłużonego nie dostaniesz - 2 adminy to i tak u ciebie za duzo pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Mała porada ode mnie ;v nie baw się we mnie jak zaczynałem z areną ;v +wiek - mało pracy 1/1 w ACT by na aktualną sytuacje starczyło - nie wiem czy byś oceniał dobrze demka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Niestety, ale na nie - mało pracy w act - masz już wystarczająco dużo obowiązków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nie stety na nie +wiek -no ciężko by ci było odróżnić czitera od legitnego gracza -malo pracy w act Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supremenie Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 tak +aktywność na forum +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Wiesz że nic do cb nie mam ale muszę dac na Nie -zgloszen jest tak Mało że nawet ferberowi się nudzi. -masz admina ma 3 serwerach więc powinieneś się zająć swoimi obowiązkami +jesteś aktywny na forum I to widać ale jak napisałem wyżej act tak naprawdę nie ma co robić na forum. - no i mając s4 nie wiem czy umiał byś tak na serio odrzucić bota co grać nie umie I że cheatuje I się kryje od dobrego gracza Sam mając wcześniej dmg nie umiałem do końca odróżnić cheatow od normalnego gracza co ma rangę o kilka wyższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi