Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na zerdixa

Udostępnij

Rastafari

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: steam rastafari

Link do steam oskarżonego: zerdix

Nick oskarżonego: @ Zerdix
Opis sytuacji: admin ma gdzies ze p4tryk naduzywa, naduzywal caly czas admin mial to gdzies, dopiero po zwroceniu uwagi zareagowal po czasie. chwile pozniej @wdsaxazabija z one'waya admin ma to gdzies wdsaxa sobie na luzie zabija z one waya on ma to gdzies, jego wymowka jest to ze pisal ze mna XD.
Serwer: jb

Data i godzina zdarzenia: runda 3-6 jb_clouds_final5 18:00-18:10
Dowody: demko

Edytowane przez Rastafari
  • Smutne. 1

18:25 jb_prison_architect_v1 zaczynam mówić i @ Zerdix wcina mi sie w zdanie i mowi coś o freekilu, mowie mu że zacząłem pierwszy mówić i żeby mi dał wytłumaczyć, ponieważ miszoreq zbejtował bozwalając czego nie może robić, próbuje mu to wytłumaczyć, dostaje mute za przeszkadzanie adminowi XDD

EDIT: jb facebook 14:43 dziś (26.01), admin nie zna regulaminu, po oszukaniu na zabawie wykłóca się na czacie że warden nie zabronił oszukiwania, udowadniając swoje braki w regulaminie

• Lubię to! 2

Na mapie cloudsy @P4TRYK powtórzył z 2-3 razy, żeby mu otworzyli izolatkę i to jest nadużywanie? Co do killi z one way'a, to była zabawa zginąłem jako jeden z ostatnich graczy i nie mogłem widzieć czy zabija, a gdy mnie zabili to odpisywałem @logo713x13.pngRastafari, ponieważ zgłaszał @P4TRYK za nadużywanie.
Na mapie prison_architect pytam kulturalnie @Lewyo to jakie były polecenia, po czym mówi do mnie było słuchać. Pytam się czy był freekill na graczu wdsaxa, a on mi odpowiada, że było słuchać i patrzeć co robi, dlatego dostał mute.

Nie potrafię się roztroić i patrzeć na chat, voice chat, graczy, skupić się na poleceniach i jeszcze obserwować każdego gracza na raz, bo się nie da :)

• Haha! 3

A pozostałe jego dźwięki to nie jest nadużywanie? I co z tego że mi odpisywałeś skoro tabelka chatu jest na tyle mala ze widzisz co sie dzieje na mapie XD. 

Admin nie może sie wpieprzać w słowa wardena, czy to major, czy ubt. z tego co widzialem to odpisywales mi na psay'u wiec widziales co sie dzialo na mapie i widziales jak wdsaxa zabijal z one-waya. ja kiedy mialem admina to widzialem: i chat tekstowy, glosowy, ogarnialem czy na kims byl freekill, a ty nawet nie umiesz jednej prostej sprawy z fk zrobic XD? zajmij sie jednym a nie probujesz wszystko ogarnac XD. idz napisz rezygnacje bo szybko z dengu raczej skonczysz :peepoRIP:.  

To, że Ty padłeś jako jeden z pierwszych i mogłeś sobie latać po osobach, to nie znaczy, że ja mogłem tak samo. Zginąłem przerzuciło mnie na drugiego tt, który został i zacząłem odpisywać Tobie, to jak miałem to widzieć?
A co do Lewego, to dokończył swoje zdanie, a ja spytałem ponownie o to, czy był freekill, więc nie wiem o co Ci chodzi :) 

• Haha! 1

Świetny argument, nie widziałeś tego bo zajmowałeś się czymś innym. na moim HUD widze wszystko co sie dzieje. 

image.thumb.png.d5d7c3acc9774b56c9186eaec073fcdf.png

11 minut temu, Zerdix napisał:

A co do Lewego, to dokończył swoje zdanie, a ja spytałem ponownie o to, czy był freekill, więc nie wiem o co Ci chodzi :) 

to nie jest powod, aby mu dac mute'a XD

11 minut temu, Zerdix napisał:

Zginąłem przerzuciło mnie na drugiego tt

Byłeś na tyle ślepy ze nie widziales jak wdsaxa zabijal z one-waya? XDDDDDDDD

image.thumb.png.e4d5c07c4431be484c4c445ca474b574.png

Na max. HUD widze wszystko co sie dzieje na serwerze, nie szukaj wymówki :v

@ Zerdixwedlug mnie nie powinienes byc adminem jak nie wiesz co sie dzieje na serwerze, ubt nie bierze pod uwage tego, ze ty pisales do mnie XD, jak nawet @Lewyci musial tlumaczyc to jest 2 powod, dlaczego nie powinienes miec admina 

• Lubię to! 1
  • Smutne. 2

zbędny SPAM

Przez SK4N3R,

• 2 tygodnie później...
W dniu 23.01.2021 o 18:16, Rastafari napisał:

Opis sytuacji: admin ma gdzies ze p4tryk naduzywa, naduzywal caly czas admin mial to gdzies, dopiero po zwroceniu uwagi zareagowal po czasie. chwile pozniej @wdsaxazabija z one'waya admin ma to gdzies wdsaxa sobie na luzie zabija z one waya on ma to gdzies, jego wymowka jest to ze pisal ze mna XD.

wdsaxa - 3kille z onewaya na zabawie - 240 ban
p4tryk - naduzywanie? - 30 mute
miszoreq - przeszkadzanie w zabawie - 60 ctban
lewy - prowokacja - 45 mute
czups - prowokacja 45 mute

W dniu 23.01.2021 o 18:28, Lewy napisał:

18:25 jb_prison_architect_v1 zaczynam mówić i @ Zerdix wcina mi sie w zdanie i mowi coś o freekilu, mowie mu że zacząłem pierwszy mówić i żeby mi dał wytłumaczyć, ponieważ miszoreq zbejtował bozwalając czego nie może robić, próbuje mu to wytłumaczyć, dostaje mute za przeszkadzanie adminowi XDD

nie ma w regulaminie nic o tym, że inna osoba niż warden nie może baitować z "pozwalam"

W dniu 23.01.2021 o 18:28, Lewy napisał:

EDIT: jb facebook 14:43 dziś (26.01), admin nie zna regulaminu, po oszukaniu na zabawie wykłóca się na czacie że warden nie zabronił oszukiwania, udowadniając swoje braki w regulaminie

w tym przypadku pabixon zpajacował otwierając klatkę z kostki, przez co zerdix wyszedł, po 3-5 sekundach zamknął, następnie zobaczył, że zerdix nie jest w kostce, otworzył i kazał mu wejść, po czym go zabił za oszukiwanie.
w tym samym czasie wdsaxa się zbugował przy zamykaniu klatki przez co zginął

pabixon - nieogarnianie - 30 ctban

co do admina - @ SchMidT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności