Rastafari Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Link do steam: steam rastafari Link do steam oskarżonego: zerdix Nick oskarżonego: @ Zerdix Opis sytuacji: admin ma gdzies ze p4tryk naduzywa, naduzywal caly czas admin mial to gdzies, dopiero po zwroceniu uwagi zareagowal po czasie. chwile pozniej @wdsaxazabija z one'waya admin ma to gdzies wdsaxa sobie na luzie zabija z one waya on ma to gdzies, jego wymowka jest to ze pisal ze mna XD. Serwer: jb Data i godzina zdarzenia: runda 3-6 jb_clouds_final5 18:00-18:10 Dowody: demko Edytowane 23 Stycznia 2021 przez Rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 P4TRYK - 120 nadużywanie wdsaxa - 720 ban zabijanie z onewaya 1 6 SPAM - stosuj się do regulaminu forum Przez SK4N3R, 23 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nersik111 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jeszcze Miszoreeq KeyDrop.com jako ct nie bedac wardenem powiedzial pozwalam wiec wyszedlem zostalem za to zabity a Zerdix ma to w dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 18:25 jb_prison_architect_v1 zaczynam mówić i @ Zerdix wcina mi sie w zdanie i mowi coś o freekilu, mowie mu że zacząłem pierwszy mówić i żeby mi dał wytłumaczyć, ponieważ miszoreq zbejtował bozwalając czego nie może robić, próbuje mu to wytłumaczyć, dostaje mute za przeszkadzanie adminowi XDD EDIT: jb facebook 14:43 dziś (26.01), admin nie zna regulaminu, po oszukaniu na zabawie wykłóca się na czacie że warden nie zabronił oszukiwania, udowadniając swoje braki w regulaminie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Na mapie cloudsy @P4TRYK powtórzył z 2-3 razy, żeby mu otworzyli izolatkę i to jest nadużywanie? Co do killi z one way'a, to była zabawa zginąłem jako jeden z ostatnich graczy i nie mogłem widzieć czy zabija, a gdy mnie zabili to odpisywałem @Rastafari, ponieważ zgłaszał @P4TRYK za nadużywanie. Na mapie prison_architect pytam kulturalnie @Lewyo to jakie były polecenia, po czym mówi do mnie było słuchać. Pytam się czy był freekill na graczu wdsaxa, a on mi odpowiada, że było słuchać i patrzeć co robi, dlatego dostał mute. Nie potrafię się roztroić i patrzeć na chat, voice chat, graczy, skupić się na poleceniach i jeszcze obserwować każdego gracza na raz, bo się nie da 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) A pozostałe jego dźwięki to nie jest nadużywanie? I co z tego że mi odpisywałeś skoro tabelka chatu jest na tyle mala ze widzisz co sie dzieje na mapie XD. Admin nie może sie wpieprzać w słowa wardena, czy to major, czy ubt. z tego co widzialem to odpisywales mi na psay'u wiec widziales co sie dzialo na mapie i widziales jak wdsaxa zabijal z one-waya. ja kiedy mialem admina to widzialem: i chat tekstowy, glosowy, ogarnialem czy na kims byl freekill, a ty nawet nie umiesz jednej prostej sprawy z fk zrobic XD? zajmij sie jednym a nie probujesz wszystko ogarnac XD. idz napisz rezygnacje bo szybko z dengu raczej skonczysz . Edytowane 23 Stycznia 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 To, że Ty padłeś jako jeden z pierwszych i mogłeś sobie latać po osobach, to nie znaczy, że ja mogłem tak samo. Zginąłem przerzuciło mnie na drugiego tt, który został i zacząłem odpisywać Tobie, to jak miałem to widzieć? A co do Lewego, to dokończył swoje zdanie, a ja spytałem ponownie o to, czy był freekill, więc nie wiem o co Ci chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Świetny argument, nie widziałeś tego bo zajmowałeś się czymś innym. na moim HUD widze wszystko co sie dzieje. 11 minut temu, Zerdix napisał: A co do Lewego, to dokończył swoje zdanie, a ja spytałem ponownie o to, czy był freekill, więc nie wiem o co Ci chodzi to nie jest powod, aby mu dac mute'a XD 11 minut temu, Zerdix napisał: Zginąłem przerzuciło mnie na drugiego tt Byłeś na tyle ślepy ze nie widziales jak wdsaxa zabijal z one-waya? XDDDDDDDD Na max. HUD widze wszystko co sie dzieje na serwerze, nie szukaj wymówki :v @ Zerdixwedlug mnie nie powinienes byc adminem jak nie wiesz co sie dzieje na serwerze, ubt nie bierze pod uwage tego, ze ty pisales do mnie XD, jak nawet @Lewyci musial tlumaczyc to jest 2 powod, dlaczego nie powinienes miec admina Edytowane 23 Stycznia 2021 przez Rastafari 1 2 zbędny SPAM Przez SK4N3R, 23 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 W dniu 23.01.2021 o 18:16, Rastafari napisał: Opis sytuacji: admin ma gdzies ze p4tryk naduzywa, naduzywal caly czas admin mial to gdzies, dopiero po zwroceniu uwagi zareagowal po czasie. chwile pozniej @wdsaxazabija z one'waya admin ma to gdzies wdsaxa sobie na luzie zabija z one waya on ma to gdzies, jego wymowka jest to ze pisal ze mna XD. wdsaxa - 3kille z onewaya na zabawie - 240 ban p4tryk - naduzywanie? - 30 mute miszoreq - przeszkadzanie w zabawie - 60 ctban lewy - prowokacja - 45 mute czups - prowokacja 45 mute W dniu 23.01.2021 o 18:28, Lewy napisał: 18:25 jb_prison_architect_v1 zaczynam mówić i @ Zerdix wcina mi sie w zdanie i mowi coś o freekilu, mowie mu że zacząłem pierwszy mówić i żeby mi dał wytłumaczyć, ponieważ miszoreq zbejtował bozwalając czego nie może robić, próbuje mu to wytłumaczyć, dostaje mute za przeszkadzanie adminowi XDD nie ma w regulaminie nic o tym, że inna osoba niż warden nie może baitować z "pozwalam" W dniu 23.01.2021 o 18:28, Lewy napisał: EDIT: jb facebook 14:43 dziś (26.01), admin nie zna regulaminu, po oszukaniu na zabawie wykłóca się na czacie że warden nie zabronił oszukiwania, udowadniając swoje braki w regulaminie w tym przypadku pabixon zpajacował otwierając klatkę z kostki, przez co zerdix wyszedł, po 3-5 sekundach zamknął, następnie zobaczył, że zerdix nie jest w kostce, otworzył i kazał mu wejść, po czym go zabił za oszukiwanie. w tym samym czasie wdsaxa się zbugował przy zamykaniu klatki przez co zginął pabixon - nieogarnianie - 30 ctban co do admina - @ SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Czepianie się szczegółów. Jak już piszecie skargi na adminów to jakieś bardziej poważne. Nie każdy jest taki że ma podzielność uwagi co do wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi