Mikru Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Tak, pieska. Masz ekipe do grania mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nie mam, rozpadła się. Masz Admina na jakimś serwerze? ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nie :c Masz ps4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nie ale mam kupować masz laptopa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Mam Grasz na Surfie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skriki Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 No czasami Grasz na HNS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nieeeeeeeee Btw to jest zabawa Masz czy nie masz a nie Pytania i Odpowiedzi... Masz cos z Genesisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Head set. Masz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skriki Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Mam Masz Gta V ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 No nie Masz 15lat+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 nie masz cs'a minimum 3 lata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Licząc drugie konto, Tak Masz włosy do ramion albo dłuższe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nie Masz kupione ppv ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nie, mam je za darmo. Masz kitku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nie, mam psinke Masz czarna range? ( DMG i wyzej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 nie masz możliwość używania w szkole/pracy/praktykach itp telefonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nie Masz pomysl jak ozywic JB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Wywalić toxików dzieciaki i mnie Masz 200iq ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 420iq Masz jakieś marzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Tak, dostanie sie do ukochanego technikum Powtarzam pytanko: Czy masz pomysl na ozywienie JB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ten serwer już umarł XD. Nie no, zamiast stawiać mute lub gaga na 30/60 za obrazę czy cuś odrazu na kilka dni XD. Masz fotel gamingowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie, biurowy wygodniejszy dla mnie Masz problemy zdrowotne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skriki Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie Masz wyższą rangę niż Mge ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie ale moge miec Masz w tym roku egzaminy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Tak Czy masz diaxa w lolu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi