Skocz do zawartości

Do zobaczenia wszystkim...

Udostępnij

Karczmi

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, ja na jakiś czas spadam bo nie chce mi się grać na serwerach i jeszcze mam problemy w życiu prywatnym. Wrócę za jakiś miesiąc, dwa miesiące lub nawet więcej, będę od czasu do czasu udzielał się jedynie na forum.

Chciałbym z tego miejsca pozdrowić@ gustawo@ frosztjza bycie fajnymi administratorami jak nie najlepszymi.@logo713x13.pngRastafariza wsparcie, bycie godną osobą której można zaufać.@mistrixONZa humor i za to że nie byłeś spięty jak większość osób z administracji i nie miałeś przysłowiowego "kija w dupie" (jak jeszcze byłeś administratorem).@JxaliZa mile spędzony czas na serwerze i zerwane nocki.@CypekZa bycie miłą i fajną osóbką mimo że po Tobie się tego nie spodziewałem, ale jak widać się myliłem.@SeboRaperZa mile spędzony czas na serwerze i teamspeaku3.@wdsaxaZa mile spędzony czas poprzez pomaganie Ci w robieniu arenek na as.@Hotsharkza mile spędzony czas grając w gry.

Nie pozdrawiam@ KopekZa bycie świetnym administratorem który wyzywa innych graczy bez konkretnego powodu oraz zachowuje się jakby miał ujemne iq.

Z tego miejsca chciałbym przeprosić jeszcze@ SchMidTza to że wpadliśmy na świetny pomysł, aby w ponad 10 osób o 5 rano nabijać fajki na zbugowanym oitc, ale jak widać konsekwencje nas nie ominęły i bardzo dobrze.

Wreszcie zniknę na jakiś czas bo i tak dużo osób mnie tutaj nie chciało i nadal mnie nie chce, cześć.

• Smutne. 2
  • Haha! 1

36 minut temu, Karczmi napisał:

Nie pozdrawiam@ KopekZa bycie świetnym administratorem który wyzywa innych graczy bez konkretnego powodu oraz zachowuje się jakby miał ujemne iq.@ mondejPrzez którego miałem myśli samobójcze i chciałem sobie zrobić krzywdę przez jego głupotę.

XDXD

hello kitty hello gity tu wasz mentor i komputronik

• Smutne. 1

W dniu 10.01.2021 o 16:52, Karczmi napisał:@ mondejPrzez którego miałem myśli samobójcze i chciałem sobie zrobić krzywdę przez jego głupotę.

Nie wiem co niektórzy maja w głowach, przejmując się aż tak osobami z internetu. Nadzór rodzica do 15roku życia :v

• Wrr! 1

• RuteK zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności