Karczmi Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Cześć, ja na jakiś czas spadam bo nie chce mi się grać na serwerach i jeszcze mam problemy w życiu prywatnym. Wrócę za jakiś miesiąc, dwa miesiące lub nawet więcej, będę od czasu do czasu udzielał się jedynie na forum. Chciałbym z tego miejsca pozdrowić@ gustawo@ frosztjza bycie fajnymi administratorami jak nie najlepszymi.@Rastafariza wsparcie, bycie godną osobą której można zaufać.@mistrixONZa humor i za to że nie byłeś spięty jak większość osób z administracji i nie miałeś przysłowiowego "kija w dupie" (jak jeszcze byłeś administratorem).@JxaliZa mile spędzony czas na serwerze i zerwane nocki.@CypekZa bycie miłą i fajną osóbką mimo że po Tobie się tego nie spodziewałem, ale jak widać się myliłem.@SeboRaperZa mile spędzony czas na serwerze i teamspeaku3.@wdsaxaZa mile spędzony czas poprzez pomaganie Ci w robieniu arenek na as.@Hotsharkza mile spędzony czas grając w gry. Nie pozdrawiam@ KopekZa bycie świetnym administratorem który wyzywa innych graczy bez konkretnego powodu oraz zachowuje się jakby miał ujemne iq. Z tego miejsca chciałbym przeprosić jeszcze@ SchMidTza to że wpadliśmy na świetny pomysł, aby w ponad 10 osób o 5 rano nabijać fajki na zbugowanym oitc, ale jak widać konsekwencje nas nie ominęły i bardzo dobrze. Wreszcie zniknę na jakiś czas bo i tak dużo osób mnie tutaj nie chciało i nadal mnie nie chce, cześć. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrixON Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Bywaj Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Cześć Fajnie się wczoraj grało w amonga ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Trzymaj się tam w wielkim świecie :c Trzymaj się tam w wielkim świecie :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 noi git 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 12 minut temu, Karczmi napisał: rzez którego miałem myśli samobójcze i chciałem sobie zrobić krzywdę przez jego głupotę. xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ! elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 bay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 bywaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 36 minut temu, Karczmi napisał: Nie pozdrawiam@ KopekZa bycie świetnym administratorem który wyzywa innych graczy bez konkretnego powodu oraz zachowuje się jakby miał ujemne iq.@ mondejPrzez którego miałem myśli samobójcze i chciałem sobie zrobić krzywdę przez jego głupotę. XDXD hello kitty hello gity tu wasz mentor i komputronik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_romi_2 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Wróć proszę Bayo Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Kenrau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 2 godziny temu, Karczmi napisał: @ mondejPrzez którego miałem myśli samobójcze i chciałem sobie zrobić krzywdę przez jego głupotę. Dalej nw o co chodzi Bajo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 bye ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telkor_EZZ Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Bywaj choć cie nie znalem z tego wydaje mi sie z tego ze byłes dobrym kolegą i osoba ktora jest godną zaufania, z ktorą mozna na luzie fajnie zagrac. 3maj sie, pozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 2021 przez TeLkOr_PogU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Bywaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 bywajj ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Będzie mi Ciebie brakować, trzymaj się Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 W dniu 10.01.2021 o 16:52, Karczmi napisał:@ mondejPrzez którego miałem myśli samobójcze i chciałem sobie zrobić krzywdę przez jego głupotę. Nie wiem co niektórzy maja w głowach, przejmując się aż tak osobami z internetu. Nadzór rodzica do 15roku życia :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesia Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 nabijam posta xd pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi