Rastafari Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: Rastafari Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Byłem adminem na tym serwerze, wiem co i jak. Doświadczenie w adminowaniu: Admin JB1 Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zależy od czasu w życiu prywatnym, staram się aktywnie grać. Link GT: GT GT2 AKTUALNE GT Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: *klik* Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Tak +Godny zaufania +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Nie Dostałeś 3 commsy po straceniu admina Psychika Ci siądzie kolejny raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 weź zajmij się czymś innym powody up Nie 1 3. W podaniach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko, czy jest się ,,za przyjęciem", czy "za odrzuceniem" kandydata na stanowisko admina. - osoba wypowiadająca się w podaniu musi uargumentować swoje stanowisko. - "powody wyżej" lub "powody u gracza XXX" to nie argument Przez SK4N3R, 6 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 tak +ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Na Tak +aktywny +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Na tak +aktywny +daje muty/bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 na tak +mutacja +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 imo tak nie boi się dawavx kar ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 ta + ogarnia + jak juz ma dac kare to ja wpierdzieli + mutaszja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) nie -zachowanie -napisales rezygnacje po 3 dniach znowu napisales anulowales podanie i znowu beka z ciebie -slaba psycha jak co chwile piszesz podania - XDDDDDDDD Edytowane 6 Stycznia 2021 przez donjanko_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Każdy zasługuje na drugą szanse, poza mną Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 I teraz mogę powiedzieć na TAK. +sm +ogar +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 6 godzin temu, Nitrek napisał: weź zajmij się czymś innym powody up Nie ^^^ Na nie. Psycha ci siadła 3xommsy po dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Dajmy szansę chłopakowi +nie bał się nadawać kar +ogarnia +mutacja +był serio dobrym adminem -te commsy -niedawna rezygnacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Tak +aktywność +wiek -commsy -Niedawno rezygnowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 -3 commsy ostatnie -słaba psychika -dwie nieroztrzygnięte skargi chwilę przed rezygnacją przez co mogło być dengu +aktywność +dawał te bany +bez admina próbuje coś robić na serwerze neutral 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 -znowu ci psycha siadzie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 +daje kary +ogarnia +mutacja -rezygnacje -commsy moze byc na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 +mutacja +aktywność +zachowanie jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knoppers Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 ohoho na tak +ogar +jest spoko +zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 EDIT: NA NIE - klamstwo z wiekiem z 16 lat do 15 wtf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm +doświadczenie -dużo adminów na JB1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi